U TOP FORMI

Jennifer Lopez ne odustaje od napornih treninga; sportskom kombinacijom još je jednom istaknula svoje atribute

05.12.2020 u 10:04

Bionic
Reading

Prije samo nekoliko dana latino diva ostavila je bez riječi sve objavivši video u kojem potpuno gola najavljuje svoju beauty kolekciju. Na tijelu bi 51-godišnjoj pjevačici mogle pozavidjeti i upola mlađe djevojke, no, dobro je poznato da joj sve to nije samo tako, 'palo s neba' te da su za top formu itekako zaslužni i treninzi od kojih ne odustaje nikada

Svoje trbušnjake, kao i utegnutu stražnjicu, Jennifer Lopez još je jednom istaknula sportskom kombinacijom na putu u teretanu u Miamiju, gdje je odradila još jedan naporan trening kako bi ostala u top formi.

51-godišnja pjevačica ne odriče se napornih treninga u niti jednom trenutku, a ovoga je puta odjenula sivo-crni sportski topić i tajice s uzorkom, a kako se znojna ne bi prehladila nakon vježbanja, preko topa je stavila odrezanu majicu koja se na preklop veže.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tajice, koje sa strane po cijeloj dužini noge imaju crtu, sa svojim su uzorkom dodatno istaknule njezine dobro utrenirane noge, ali i stražnjicu koju uvijek s ponosom ističe. Kosu je podigla u visoki konjski rep, lice zaštitila crnom maskom i sunčanim naočalama, popularnim avijatoricama, no unatoč tome, paparazzi su je bez problema prepoznali.

Jennifer Lopez u rukama je držala i šljokičastu šalicu s napitkom za van, koja na sebi ima logo branda Coach, kao i iPad, a sve je zaokružila zlatnim naušnicama - ringovima i crnim lakom za nokte.