BARBARA RADULOVIĆ:

'Ples mi je jako nedostajao'

27.12.2012 u 11:58

Bionic
Reading

Lijepa voditeljica koja je pobijedila u showu 'Ples sa zvijezdama' gdje je sve očarala svojim plesnim pokretima i zavodljivim kreacijama za Story je otkrila ponešto o svojem modnom stilu

Barbara Radulović (30) kaže da je uživala u showu Ples sa zvijezdama, a otkrila je da joj je bio super osjećaj opet se pokrenuti.

'Plesno 'zaleđe' mi nije katkad puno pomagalo, štoviše rekla bih i da mi je odmoglo. Ipak, dobra memorija koju sam istrenirala tijekom godina koristila mi je prilikom 'hvatanja' koreografije', rekla je Barbara.

Barbara kaže da je njezin modni stil prilagodljiv i promjenjiv, a ističe da obožava zanimljiv nakit.

'Ove zime nema mjesta modi. Obožavam debele dokoljenke ispod čizama i grijače za uši. Potpetice zimi zaboravljam i važna mi je praktičnost. Ljeti, ovisno o situaciji i raspoloženju, obujem i štikle, iako se, moram priznati, najbolje osjećam u starkama ili bosa', rekla je Barbara, piše Story.

Dodala je da uglavnom kupuje na sniženjima.

'Odjeća je uglavnom precijenjena pa kupujem uglavnom na sniženjima. Ne patim na marke, volim buvljake, Hrelić, second hand shopove… Kupujem i na eBayju. Sve što vidite u našim trgovinama možete pronaći na internetu po tri puta nižoj cijeni', smatra Barbara.

Iako se za potrebe jednog fotosessiona pretvorila u platinastu plavušu, Barbara kaže da nije sklona radikalnim eksperimentiranjima.

'Nisam sklona drastičnim promjenama. Platinasta kosa mi je bila samo super zezancija. Nakon toga sam shvatila da sam rođena brineta', rekla je Barbara.