NA TRONU POPULARNOSTI

Planirate kupiti zimsku jaknu, a ne znate koju? Ovi modeli sada su vrući trend na modnoj sceni

17.11.2021 u 12:30

Bionic
Reading

Zimski stajlinzi savršeni su kad ih nadopunjuje odgovarajući kaput, baš kao i topli modeli jakni koji posljednih sezona uživaju veliku popularnost u modnim krugovima

S novom zimskom sezonom iza ugla stiže i pregršt zanimljivih modela jakni, a pojedini upravo ove godine slove za vrući hit na modnoj sceni u drugi plan izguravši donedavne favorite.

Traper modele zamijenit će jakne od plišanog krzna

Možda najugodniji trend jakni vratio se i ove sezone. Kratka verzija teddy kaputa doista je impresivna, bilo da je riječ o verzijama klasične, predimenzionirane siluete ili onima sportskog kroja, jakna s plišanim krznom model je s kojim ove sezone nećete pogriješiti. Osim toga, lako se može kombinirati sa šik ili casual odjevnim kombinacima.

  • +9
Jakne od plišanog krzna Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Vunene jakne više će se nositi od modela satenskog izgleda

Omiljeni odabir ljubiteljica modnog minimalizma u hladnim mjesecima, vunena jakna, zbog svoje teksture i izgleda savršeno se uklapa u jednostavne stajlinge. Ovaj tip zimske jakne pomaže da izgledamo dotjerano čak i kada je ostatak stajlinga ležerniji. Jakne sjajnoga, satenskog izgleda ove sezone nalaze se u drugom planu.

Resice su out, krzneni porub je in

Kada govorimo o detaljima na zimaskim modelima jakni, ove godine detalj resica manje je popularan nego inače zahvaljujući trendu jakni s vidljivim krznenim porubom. U večini slučajeva riječ je o modelima stvorenim od umjetne ili brušene kože na kojima je posebno istaknuto krzno na rukavima, ovratniku ili uz patentni zatvarač.

Bomber jakne zamijenit će puferice

Baš kao proteklih jesensko-zimskih sezona, debele i tople jakne puferice vodit će glavnu riječ na modnoj sceni u mjesecima pred nama. Ove jakne predstavljaju idealan casual odabir u hladnim mjesecima.

  • +18
Pufaste jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije