MEKANI I TOPLI

I ove sezone teško im je odoljeti: Ovo su najljepše verzije teddy kaputa s polica trgovina

16.11.2021 u 06:01

Bionic
Reading

Već nekoliko uzastopnih sezona mekani i topli teddy kaputi slove za najpoželjnije na modnoj sceni, a njihovoj velikoj popularnosti ponovno bismo mogli svjedočiti u mjesecima pred nama

Kada je talijanska kuća Max Mara godine 2017. predstavila nove inačice svojih plišanih kaputa, potražnja za istim i sličnim modelima ne prestaje iz godine u godinu.

Da će i u aktualnoj sezoni jesen/zima imati ključnu ulogu, vidi se po ponudi dizajnerskih brendova, kao i pristupačnih high street trgovina, a s obzirom na to da popularnost teddy kaputa samo nastavlja rasti iz sezone u sezonu, predstavljaju pametnu modnu investiciju.

  • +11
Teddy kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Baš kao i proteklih godina, teddy kaputi u klasičnom predimenzioniranom izdanju i neutralnoj paleti boja su najzastupljeniji, a brojni brendovi odlučili su otići korak dalje predstavivši statement verzije u efektnim bojama, poput lila ili optimistične žute, na tragu otkačenog modela s potpisom modne kuće Bottega Veneta.

  • +5
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia

U svijetu slavnih upravo se Bottegin skupocjeni plišanac s dodatkom resica pokazao kao najpoželjniji, no baš kao što je slučaj s klasičnim kaputom u boji devine dlake, i po pitanju teddy kaputa modeli s potpisom talijanske Max Mare predstavljaju statusni simbol na modnoj sceni.