STATEMENT IZGLEDA

Sve samo ne dosadne: Pronašli smo čizme koje će podići baš svaki stajling

13.11.2021 u 16:00

Bionic
Reading

Detalji u stajlinzima oduvijek čine razliku i u stanju su ih podići na novu razinu. Uz nakit ili torbu, obuća također može pomoći u navedenom. U aktualnoj sezoni police trgovina vrve efektnim modelima čizama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Bilo da je riječ o upečatljivom dizajnu pete, efektnoj boji ili detaljima, većina aktualnih modela čizama može se pohvaliti statement izgledom, a koji je itekako dobrodošao u naglašavanju jednostavnih stajlinga.

Kao po pitanju brojnih aktualnih trendova, i po pitanju čizama glavnu riječ ima talijanska modna kuća Bottega Veneta, na čelu s dizajnerom Danielom Leejem. Njihove gumene čizme, kao i gležnjače s glomaznim potplatom u kontrastnoj boji, ove sezone slove za najpoželjnije statement modele.

  • +14
Statement čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Uz njih, ove sezone ponovno svjedočimo velikoj popularnosti čizama metalnog sjaja. Dries Van Noten, Jil Sander, Isabel Marant, Prada samo su neki od velikih dizajnerskih brendova koji su u svojim aktualnim kolekcijama predstavili čizme metalnoga sjaja, a za njihovim primjerom očekivano su se poveli brojni high street brendovi nudeći pristupačne verzije.