LISTA ČEKANJA

Svi je žele: Za ovom šarmantnom ljetnom haljinom vlada neviđena pomama

23.06.2020 u 23:16

Bionic
Reading

Svakoga ljeta stvori se hype oko određenog komada odjeće, a unazad nekoliko sezona to su haljine koje vrlo postanu novi predmet žudnje modnih ovisnica

Nakon hit haljina brenda Reformation ili onih s potpisom Zare, ove sezone pak svi govore o haljini kockastog uzorka zelenih tonova sve popularnijeg londonskog brenda Kitri koji je svojim ženstvenim kreacijama zaludio fashionistice.

Riječ je o šarmantnoj haljini s puf rukavima, modelu Margot, za kojim vlada tolika pomama da postoji i lista čekanja!

Praktična i udobna haljina midi duljine pristaje svakom stasu pa nije ni čudo da je postala veliki hit na Instagramu.

Održivost i moderan dizajn ono je što čini ovaj engleski brend posebnim, a zanimljivo je kako je zvijezda najnovije kolekcije brenda Kitri koju je osmislila influencerica Jessie Bush upravo zelena haljina golih ramena čija je cijena 145 funti (oko 1200 kn).

Brend radi prema eko načelima pa su umjesto da isporučuju ograničene količine svojih proizvoda, prešli na predbilježbe kako bi se minimizirao otpad, višak zaliha te stvorila ravnoteža između ponude i potražnje, a za spomenutom haljinom vlada najveće zanimanje.

  • +22
Zelene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Upravo su puf rukavi zaštitni znak ovog brenda pa ako vam se sviđaju takve kreacije, vjerujemo kako će vas očarati i ova zelena haljina tzv. 'vrtlarskog' stila koja podjednako dobro izgleda i u kombinaciji s tenisicama ili sandalama.