TJEDNI HOROSKOP

Planetarna slika okrenula se u korist Bikova, a svijetlo razdoblje je pred Rakovima. Vage će blistati u multitaskingu dok će se Jarčevi izboriti za dohodak koji im pripada

24.08.2020 u 06:18

Bionic
Reading

Pred Rakovima je povoljno razdoblje. Ovnovima će bolje ležati zadaci koji traže manje preciznosti, a više kreativnosti. Djevice će spremno uroniti u neizvjesnu avanturu i uživati u trenutku ne razmišljajući o posljedicama dok će Vage blistati u multitaskingu. Potreba Škorpiona za ljubavlju i nježnošću bit će uglavnom zadovoljena. Jarčevi svjesni svoje vrijednosti neće pristajati na slabo plaćene poslove, a izborit će se za dohodak koji im pripada. Vodenjaci će sklopiti poznanstvo koje će im u profesionalnom smislu biti vrlo korisno

Ovnovi će se nostalgično prisjećati sretnih vremena provedenih s nekadašnjim partnerom i sanjariti o ponovnom susretu. Čak će zaboraviti razlog zbog kojeg su se razišli. Upitno je, međutim, osjeća li on isto. Misli će im lutati pa bi mogli previdjeti važne podatke. Bolje će im ležati zadaci koji traže manje preciznosti, a više kreativnosti.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Sarah Jessica Parker je horoskopski Ovan, rođena je 25. ožujka 1965. Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Planetarna slika okrenula se u korist Bikova. Iako će povremeno razmjenjivati ironične opaske s voljenom osobom, odnos će biti pun ljubavi i razumijevanja. Samcima predstoji poznanstvo koje mnogo obećava. Dobro će im ići poslovi koji uključuju suradnju.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Melania Trump je Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Blizanci će se često nalaziti s ljudima iz poslovnih krugova. Njihova duhovitost donijet će im omiljenost u društvu i lakoću sklapanja poznanstava. Površnost će im biti najveća prepreka na putu do boljeg položaja ili ocjene. Iz neugodnih situacija nastojat će se izvući šarmom, uglavnom uspješno. Neuredan život mogao bi oslabiti otpornost organizma i pogoršati kronične tegobe.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Početkom vladavine Djevice sviće svijetlo razdoblje za Rakove. Društvena i ljubavna dostignuća o kojima su dosad samo sanjali počet će se ostvarivati. Intelekt će im biti jaka strana. Dobro će napredovati u učenju stranih jezika. Honorarni poslovi, naročito pružanje intelektualnih usluga, pomoći će im popraviti kućni proračun.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Emocije će Lavovima ograničiti kontrolu postupaka. Izmjenom romantičnih gesta s ljutitim ispadima zbunjivat će, a povremeno i nehotice plašiti partnera ili simpatiju. Oklijevat će sa započinjanjem poslova, no kad se pokrenu, ništa ih neće zaustaviti. Onaj kome pomognu savjetom za isplativu kupoprodaju odužit će im se protuuslugom.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Hilary Swank u horoskopu je Lav, rođena je 30. srpnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: Young Chris/CP/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Djevice će spremno uroniti u neizvjesnu avanturu i uživati u trenutku ne razmišljajući o posljedicama. Iako taj odnos u početku neće obećavati, mogao bi izaći na dobro. Komunikacija s ukućanima i rođacima koji žive u blizini teći će glatko, a još će se bolje razumjeti s poznanicima i suradnicima iz inozemstva.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +10
Kraljica Letizia je Djevica, rođena je 15. rujna 1972. Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Vage će se zbližiti sa svojom tajnom simpatijom preko usluge koju će joj pružiti. Bit će im zahvalna i voljna za novi, ovaj put neslužben susret, no ne treba joj još otkriti prave osjećaje. Teško će se koncentrirati na jedan zadatak, ali će zato blistati u multitaskingu. Uspiju li usmjeriti energiju prema jednom cilju, dobri rezultati neće izostati. Mogle bi puno potrošiti u trgovinama artiklima za uređenje doma.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Povoljno položeni Venera i Sunce otkrivaju da će potreba Škorpiona za ljubavlju i nježnošću biti uglavnom zadovoljena. Samci će očarati osobu koja im se sviđa i zainteresirati je za produbljenje odnosa. Bit će omiljeni u društvu i oko sebe redovno imati zahvalne slušatelje koji će upijati svaku riječ.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Kendall Jenner je u horoskopu Škorpion, rođena je 3. studenoga 1995. Izvor: Profimedia / Autor: NYP/ShotbyJuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Strijelce će bližnji iznenaditi postupcima koji im nisu svojstveni. Zbog rastresenosti će im se potkrasti brojne sitne pogreške, a da bi izbjegli sankcije, morat će se bolje koncentrirati. Trebali bi se bolje kontrolirati u dućanima sa svakodnevnim potrepštinama jer bi na blagajni mogli ostaviti više od planiranog.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Katie Holmes je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: Moryc Welt / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jarčevi će razveseliti osobu do koje im je stalo malim izljevima nježnosti. Uživat će u svakom zajednički provedenom trenutku. Samci bi mogli povjerovati da se upravo rađa nova ljubav, no prevarit će se - zasad. Svjesni svoje vrijednosti, neće pristajati na slabo plaćene poslove, a izborit će se za dohodak koji im pripada.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Irina Shayk je Jarac, rođena je 6. siječnja 1986. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U trenutku slabosti Vodenjaci bi mogli učiniti nešto zbog čega bi kasnije zažalili. Bolje je ne pokušavati rasplamsati staru romansu ili se petljati u tuđe veze. Komunicirat će s lakoćom i zainteresirati nadređene za svoje zamisli. Sklopit će poznanstvo koje će im u profesionalnom smislu biti vrlo korisno.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribama bi druga strana mogla prigovoriti da su hladne, no kad osjete silinu njihove strasti, brzo će promijeniti mišljenje. Onima u vezi voljena osoba će višestruko uzvratiti pažnju koju joj poklone. Val promjena natjerat će ih da se snalaze u nepredviđenim okolnostima. Podaci koje prikupe tajnim kanalima pomoći će im da povuku pravi potez u pravom trenu. Krajem tjedna trebali bi paziti da im jezik ne bude brži od pameti.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Juliette Binoche je rođena u znaku Riba 9. ožujka 1964. Izvor: EPA / Autor: CLAUDIO ONORATI