JEDNOSTAVNO, A LIJEPO

Pippa Middleton dotjerana od glave od pete i kad vozi bicikl

10.11.2017 u 14:03

Bionic
Reading

Otkako je uplovila u bračnu luku, sestra Kate Middleton, Pippa Middleton, rijetko se pojavljuje u javnosti, no sunčani dan izmamio je lijepu Pippu na londonske ulice, koja je dotjerana od glave do pete sjela na bicikl i počastila nas još jednim elegantnim stajlingom

Nakon što je kraljevska obitelj obznanila da princ William i Kate Middleton čekaju treće dijete, britanski mediji su se rapisali o glasinama koje kolaju već neko vrijeme. Prema pisanju tamošnjih medija šuška se kako je Kateina mlađa sestra, Pippa Middleton, trudna, a iako Pippa nije odgovorila na natpise, već neko vrijeme izbjegava izlaske u javnost, a prestala je odlaziti i u teretanu koju je redovito posjećivala.

34-godišnja ljepotica nije odoljela sunčanom jesenskom danu koji je u kišnom Londonu prava rijetkost pa je lijepo vrijeme iskoristila za omiljenu joj vožnju biciklom. Lijepa Pippa, koja se gotovo uvijek drži provjerenog i ležernog stila odijevanja, nije mogla proći neprimijećeno, kao ni njezina odjevna kombinacija.

  • +11
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa brineta odlučila se za provjerenu eleganciju i vječni komad koji nikad ne izlazi iz mode - ženstveni kaput pepita uzorka. Kontrastni kaput s duplim kopčanjem i volanima pri dnu s potpisom modne kuće Valentino, Pippa je iskombinirala s bordo haljinom, gustim crnim čarapama, crnim gležnjačama te neizostavnim tamnim sunčanim naočalama.

Praktična velika bordo torba koju je ljepotica uskladila s haljinom poslužila je za brojne potrepštine koje su joj zatrebale toga dana, a nakon što je iz kemijske čistionice pokupila čistu odjeću, Pippa je sjela na bicikl i nastavila uživati u vožnji londonskim ulicama.