RASKOŠ NA SVAKOM KORAKU

Petra Ecclestone uposlila 500 ljudi za uređenje palače

16.02.2012 u 09:14

Bionic
Reading

Bogata nasljednica Petra Ecclestone pokazala je javnosti kako je uredila nedavno kupljenu palaču od poznate obitelji Spelling

Veliko imanje pod nazivom The Manor nalazi se u Los Angelesu, a Petra Ecclestone kupila ga je od Candy Spelling za 85 milijuna dolara.

Iako je palača imala sve, Petra joj je odlučila dati osobni pečat, pa je devet tjedana preuređivala nešto više od pet tisuća metara kvadratnih.

Kći poznatog mogula Bernieja Ecclestonea imala je pomoć britanskog dizajnera Gavina Brodina i tim od 500 radnika, piše Daily Mail. Tako će Petra sa suprugom Jamesom Stuntom uživati u palači koja ima 14 spavaćih soba, nekoliko soba s različitim namjenama, kino, bazen, solarij, kuglanu i bar.

Za W Magazine Petra Ecclestone izjavila je da su gledali i druge nekretnine, ali u svakoj su se osjećali kao u muzeju, dok je ova kuća posebna i u njoj uživaju.

Veće izmjene Petra je napravila u nekoliko soba, pa je tako soba s lutkama ostala spa kutak, a soba za zamatanje darova ured za njenu asistenticu koja će joj pomoći s probojem u modni svijet

Najskuplja kuća u Americi