NE GINE VAM 'KOŠARICA'

Pet najvećih pogrešaka koje muškarci rade u seksu

17.12.2013 u 07:24

Bionic
Reading

Nosite li čarape za vrijeme seksa? Preskačete li predigru? Nemojte se čuditi ako vas partnerica ostavi, jer jedno istraživanje pokazuje da takve stvari odbijaju žene od muškarca

Agencija za spojeve Victoria Milan napravila je online istraživanje što ženama najviše smeta kod muškaraca i tjera ih na nevjeru. U svojem istraživanju Milan je iskoristila 4.000 odgovora žena koje su dale osnovne razloge zbog kojih su bile nevjerne i napravila listu pet najvećih pogrešaka koje muškarci rade u seksu.

1. Budite kavalir

Muškarci su skloni razmišljati da sitnice ne čine razliku pa rado ostaju u čarapama dok vode ljubav. Žene to vide u sasvim drugačijem svjetlu. Na krađu pokrivača, čitanje sms-poruka i slične stvari žene gledaju kao da je partneru manje stalo do nje te se više ne trudi da seks bude dobar i strastven. Stoga budite kavalir i lijepo se ponašajte u krevetu iako ste već dugo zajedno i predobro se poznajete.

2. Narcisoidno ponašanje

Istraživanje pokazuje da žene bježe od muškaraca koji misle samo na sebe. Ako su u krevetu fokusirani samo na sebe i svoje zadovoljstvo, mogu očekivati da će ubrzo ostati sami među plahtama.

3. Prostačenje

Za male prljave razgovore morate imati dogovor s partnericom jer inače nećete dobro završiti. Žene koje ne vole takav tip komunikacije tijekom seksa imaju osjećaj da se radi o porno-filmu, a ne o vođenju ljubavi s voljenom osobom.

4. Kreativnost i spontanost

U dugoročnim vezama ženama je važno da partner bude kreativan i spontan. Možda ne svaki put jer to nije lako, ali zamislite da pri svakom odnosu s partnerom točno znate redoslijed događanja unaprijed? To je zagrantirani ubojica strasti i dobrog seksa.

5. Predigra

Ne preskačite predigru! Prema studiji koju je vodila Victoria Milan, to je najveća pogreška koju muškarci rade u krevetu. 'Znanstveno je dokazano da ženama treba više vremena da budu spremne za seks i da dožive vrhunac, pa je predigra neizbježna', objašnjava Milan.