CARMEN GIMENO

Pedeset plus influencerica ponovno ima genijalnu kombinaciju koja uključuje kultne tenisice čija popularnost vrtoglavo raste

02.04.2021 u 09:19

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, sjedokosa španjolska blogerica koja svakim danom ima sve više fanova zbog svojih je fantastičnih modnih rješenja, omiljena Instagram destinacija mnogih zaljubljenica u modu

Carmen Gimeno je već nebrojeno puta pokazala kako je u stanju i sa skromnim budžetom složiti ludo dobre kombinacije koje izazivaju divljenje modnih znalaca.

Jedna od najpopularnijih pedeset plus influencerica još jednom nas je uvjerila kako se stil s godinama dodatno nadograđuje te da ljubav prema lijepoj odjeći ne nestaje s godinama.

Usprkos globalnoj pandemiji koja je teško pogodila i njezinu Španjolsku, ova modna zaljubljenica nije izgubila inspiraciju za sjajne stajlinge koji često uključuje njezine omiljene komade: haljine ili suknje u kombinaciji s tenisicama.

  • +14
Conversice Izvor: Promo fotografije / Autor: Converse

Carmen je vremenom stvorila zavidnu kolekciju tenisica, a osobito je slaba na kultne conversice, odnosno starke koje vješto uklapa u svoje razigrane outfite.

Španjolka sa srebrom u kosi pokazala je i na svojem Instagram profilu idealan proljetni stajling za koji je vrlo brzo zaradila brojne pohvale.

Jeans košulja iz H&M-a, lepršava maksi suknja u kombinaciji crvene, žute i svijetloljubičaste s potpisom Zare, šarmantna torbica od pruća i bijele niske starke sjajno izgledaju skupa. Retro sunčane naočale, razbarušeni bob i efektni ruž dodatno su nadogradili ovaj look za peticu Carmen Gimeno stoga nimalo ne čudi da svakim danom ima sve više obožavatelja na svom Instagram profilu.