IDU UZ SVE

Hlače koje laskaju figuri: Pronašli smo komad koji je idealan za toplije razdoblje, a pristaje svima

01.04.2021 u 18:10

Bionic
Reading

Pred nama su mjeseci u kojima se polako rješavamo slojeva odjeće, pa ukoliko ste pomalo zabrinuti kako je globalna pandemija ostavila traga na vašoj figuri, nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za basic komad koji vrijedi imati u garderobi

Modne zaljubljenice dobro znaju kako u garderobi uvijek treba imati hlače u kojima dobro izgledamo i koje nas čine vitkijima, kad nismo zadovoljni odrazom u ogledalu.

Osim što odjeća u crnoj boji izgleda podjednako dobro u spoju s neutralnim nijansama, ali i vedrim tonovima, ima još jednu veliku prednost, a to je da nas čini mršavijima i vitkijima.

Dakako, crne traperice svi imamo u svojem ormaru, no imate li hlače širih nogavica s naborima naprijed i visokim strukom? Vjerujte nam na riječ, bit ćete ugodno iznenađeni njihovom praktičnošću i krojem koji doista laska svakoj figuri.

Odličan dnevni look s takvim komadom pokazala je i stajliš Španjolka Nuria Roca na svom Instagram profilu.

Basic komad s kojim nema greške su definitivno crne hlače laskavog kroja koje prikrivaju sve nedostatke poput udobnih i cool hlača visokog struka koje je vješto iskombinirala španjolska prezeterica, glumica i voditeljica.

  • +3
Crne hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara

Atraktivna 49-godišnja brineta pokazala je na svojem Instagram profilu kako ovakav kroj pristaje svima i čini nas mršavijima.

Ona je spretno spojila žutu majicu, crne hlače i bijele tenisice pa ukoliko nekad naletite na takav model odmah ga zgrabite jer će spasiti mnoge situacije kad ne znate što biste odjenuli.

High street trgovine već imaju svoje favorite, a mi smo pronašli nekoliko takvih modela hlača koje ćete rado nositi u mjesecima koji su pred nama.