SPASILI MU ŽIVOT

Pas kojeg nitko nije htio zahvaljujući društvenim mrežama postao zvijezda

06.03.2017 u 11:32

Bionic
Reading

Mješanac pit bull terijera i korgija s deformitetom njuške po imenu Picasso trebao je biti uspavan, no zbog zanimanja koje je izazvao na društvenim mrežama, izbjegao je smrt i čini se da ga čeka ugodan život kućnog ljubimca

Internet nije posebno poznat po suosjećanju, no deformirani pas Picasso mnoge je ganuo, a ostale dovoljno zainteresirao kako bi mu pomogli. Picasso je trebao biti uspavan, no azil Luvable Dog Rescue u Oregonu i njegova izvršna ravnateljica Liesl Wilhardt odlučili su ga spasiti.

Nakon što je izbjegao smrt, Picasso je zahvaljujući društvenim mrežama postao poznat širom svijeta. Naravno, on je pas kao i svaki drugi, kao njegov brat Pablo koji nema deformiteta i koji je također bio predviđen za uspavljivanje.

Picasso će biti podvrgnut operaciji koja bi mu trebala olakšati život s deformitetom. Azil će nakon toga pokušati udomiti Picassa i Pabla kao par, što vjerojatno neće biti preteško s obzirom na to da je javnost već donirala oko 2.000 dolara za njih dvojicu.

'Picasso bi mogao ljude učiti tome kako je važno ono nam je zajedničko, a ne ono po čemu smo različiti. Ljudi su svi isti. Bez obzira na to odakle smo, kako izgledamo, svi smo isti', rekla je Liesl Wilhardt.

YouTube Autor: YouTube