PAMELA RAMLJAK

Sve je spremno za Božić: Domaća pjevačica pokazala kako je ukrasila svoj novi dom

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Premda su mahom ostali bez angažmana, posla i prihoda, naši poznati odlučili su proslaviti blagdane raskošno i u krugu obitelji. Trgovi i ulice neće biti uobičajeno živahni pa će oni radost prenijeti u vlastiti dom. Mnogi od njih već su ukrasili domove, a među njima je i bivša članica grupe Feminem

Pamela Ramljak nerijetko dijeli trenutke iz svog privatnog života pa se korisnice Instagrama mogu inspiraciju možda pronaći i u njezinim idejama za uređenjem interijera. Već je ranije ukazala da joj uređenje interijera i eksterijera ide od ruke, a ovog puta je otkrila kako izgleda blagdanski look njezinog obiteljskog gnijezda. 'Prosinac u našem domu', opisala je uz fotografiju na kojoj je uhvatila dio kuhinje i dnevnog boravka u čiji je kut smjestila okićeno božićno drvce.

  • +1

Pamela Ramljak

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Na fotografiji se nalazi i njezin suprug, kao i kćer, koji spavaju na kauču. 'Predivno', 'Kao iz bajke', 'Divno i jako toplo!', 'Ova slika govori sve. Mogu se osjećaji, ugođaj, sve osjetiti', oduševljeno komentiraju Pamelini pratitelji.

Kako nema zavjese u domu, a neki su to primijetili, pjevačica je otkrila da još traži idealne karniše, zavjese. Mnogi su sa zanimanjem pratili uređenje balkona u prijašnjem stanu koje je podijelila na Instagramu pa su s nestrpljenjem iščekivali rezultate uređenja u njezinom novom domu koji se nalazi na sjevernom dijelu grada.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Inače, ovaj Božić prvi put će dočekati s kćerkicom Marijom koju su ona i suprug Mladen Salajster dobili u kolovozu prošle godine. Osim djevojčice, imaju i trogodišnjeg sinčića Antuna