PILAR DE ARCE

Ovu haljinu odvažnog uzorka, koja pristaje damama svake dobi, želimo iz ovih stopa pospremiti u ormar

02.05.2022 u 12:19

Bionic
Reading

Ljubiteljicama ležernog urbanog chica s jakim individualnim potpisom dobro je poznato ime Pilar De Arce, omiljene španjolske plus age influencerice koja redovito krši nepisana modna pravila kad je radi o stilu odijevanja zrelijih dama

Dobar modni stil nije limitiran nečijom dobi, a da trendi kombinacije nisu više rezervirane samo za mlađahne fashionistice dokazuju pedeset plus modne ikone poput Carmen Gimeno, Pilar De Arce, Maye Musk, legendarne Iris Apfel...

Među onim damama u čiji profil rado zavirimo je i Pilar De Arce koja nas uvijek iznova oduševljava svojim ženstvenim stilom.

Kao i druge trendseterice, kreativna Španjolka ne može se zasititi divnih haljina koje su uvijek sjajno rješenje kad smo u žurbi i ne znamo što odjenuti jer nas u jednom potezu rješavaju tih dvojbi.

U njezinoj garderobi nalazi se veliki broj komada koje bi rado isprobale mnoge zaljubljenice u modu, a sad se ponosno prošetala u divnoj haljini raskošnog cvjetnog uzorka (Matsu Studio) koji automatski podiže raspoloženje.

Haljina-košulja komplimentira vitkoj figuri markantne brinete iz San Sebastiana, a ako ste sumnjali kako cvjetni uzorak nije za dame iznad 50, varate se.

  • +19
Cvjetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ovu efektnu kombinaciju za brojne prigode od poslovnih pa do večernjih, modna ikona je upotpunila crnim remenom, ljubičastim slingback balerinkama i trendi nakitom.

Nenametljiv make up i jednostavna punđa bili su točka na 'i' ovog fantastičnog proljetnog izdanja kojem možemo dati samo najbolje ocjene.