MODNA ODVAŽNOST

Uvijek iznova iznenađuje: Maja Šuput u neobičnom kombinezonu koji definitivno nije za svakoga

02.05.2022 u 09:40

Bionic
Reading

Glazbenicu Maju Šuput u ovogodišnjem izdanju 'Plesa sa zvijezdama' možemo vidjeti u ulozi voditeljice u kojoj se izvrsno snašla

Plavokosa Zagrepčanka dobro je poznata i po svojim modnim eksperimentiranjima, pa se rado prepustila svom dobrom prijatelju, stilistu Marku Grubniću koji je za nju osmislio ovo nesvakidašnje izdanje i to u svijetloplavoj nijansi koja privlači poglede.

Maja je za ovu prigodu nosila kombinezon s neobičnim rješenjem: jednom nogavicom standardne duljine i jednom potpuno kratkom, a gornji dio je bio korzetnog izgleda bez naramenica s prorezima.

Efektna kreacija koja je kao stvorenu za nju, imala je i zanimljiv detalj - našivenu tkaninu sa strane koja je dala posve novu dimenziju ovom stajlingu koji nije za svakoga.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Outfit je zaokružila visokim repom kakav rado nose npr. Ariana Grande ili Jennifer Lopez i vrtoglavim platforma sandalama u bijeloj boji.

  • +5
Plesa sa zvijezdama osma emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja

Maja nije zaboravila niti na nakit pa su se velike naušnice i ogrlica koja privlači poglede odlično uklopili u ovaj glamurozni stajling.

Kao i obično, ovaj look glazbenice i poduzetnice izazvao je brojne komentare njezinih vjernih fanova koji su je samo hvalili.

'Bravo predivan look, Maja divna kao i uvijek', 'Najbolji outfit dosad', 'Zanimljiv kombinezončić'.

Inače, u osmoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama' održanoj ove nedjelje, svoj put u popularnom showu završili su Albina i njezin mentor Mario.