TEŠKA VREMENA

Ovogodišnja vladavina Ovna bit će vrijeme frustracija i neostvarenih ambicija

22.03.2020 u 09:45

Bionic
Reading

U petak rano ujutro Sunce je došlo do proljetne točke i otvorilo vrata vladavine Ovna, koja će trajati do 19. travnja. U uobičajenim okolnostima, razdoblje Ovna vrijeme je navale energije i živahne aktivnosti, no ove je godine pandemija virusa COVID-19 natjerala većinu ljudi u okrilje svog doma radi sprečavanja širenja bolesti

Tkogod je imao krupnih planova o širenju biznisa, putovanjima, pohodu na teretane i kozmetičke salone morat će zatomiti svoj zanos i pričekati povoljnije okolnosti.

U međuvremenu, prilagodite situaciji svoju nabujalu kreativnost i obavite što više možete unatoč izolaciji. Usmjerite energiju u neškodljive ciljeve i. bavite se poslovima i hobijima koji zahtijevaju dodir, napor i kombinatoriku. Primjerice, bacite se ručni rad, kućne popravke, oblikovanje predmeta, obrađivanje vrta i okućnice, slaganje modela željeznice. Koliko bude moguće i dopušteno s obzirom na javnozdravstvene okolnosti, krećite se na otvorenom dok ne osjetite umjereni umor.

Pod utjecajem Sunca u Ovnu bit ćete vrlo poduzetni i komunikativni, samo što ćete većinu komunikacije obavljati u virtualnoj sferi i telefonski. Ako ste inače povučeni i stidljivi iskusit ćete nalet samopouzdanja i hrabrosti, a ako ste po prirodi spontani i otvoreni mogli biste postati nepodnošljivo nametljivi.

  • +2
Alessandra Ambrosio je Ovan, rođena je 11. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U ljubavnim parovima padat će velike riječi, katkad izrazi strasti i vječne vjernosti, a katkad netrpeljivosti. Ne dosjetite li se korisnog načina provođenja vremena, mogla bi vas hvatati mračna emocionalna stanja poput tjeskobe, potištenosti i gnjeva. Češće nego inače imat ćete potrebu prigovarati, upućivati cinične primjedbe ili vrijeđati.

Iz stanova i ureda čut će se dosta povišenih tonova jer će višak energije tražiti izlaz na površinu kao magma iz vulkana. Pronađite rezerve strpljenja i domišljatosti da prebrodite razdoblje ograničenja bez nanošenja štete odnosima i profesionalnim ambicijama.