ZA SVAČIJI DŽEP

Ovo su uvjerljivo najbolje maskare za duge i raskošne trepavice koje vrijedi imati u kozmetičkoj torbici

21.06.2020 u 15:30

Bionic
Reading

Naglašene oči su, nakon osmijeha, uistinu najljepši dodatak licu. Vrhunski vizažisti izdvajaju maskaru kao najvažniji make up proizvod, posebno u ljetne dane kada želite njegovati prirodan izgled, lišen tekućih pudera koji pri visokim temperaturama imaju tendenciju slijevati se niz lice. Zato u kvalitetnu maskaru vrijedi investirati, a da ne morate potrošiti hrpu novaca na dobru maskaru dokaz je i pregršt odličnih drogerijskih maskara dostupnih na tržištu. Mi smo ovog puta za vas izdvojili najbolje high end i drogerijske maskare koje će od vaših trepavica izvući maksimum

Sve ove maskare nude nešto drugačije, bilo da je riječ o volumenu, duljini, definiciji ili inovaciji, pa je najbolje da prvo odredite što vam je najvažnije, a zatim u skladu s time suzite izbor.

U nastavku smo popisali svoje favorite, ali prvo, evo nekoliko savjeta za postizanje maksimalmog učinka prilikom nanošenja maskare.

1. Nemojte nizati slojeve maskare unedogled. To će trepavice učiniti slijepljenima, neurednima i neprirodnima.

2. Kada naiđete na aplikator s četkicom koja vam se najviše sviđa i njome lako baratate, operite ga te ga sačuvajte kako bi njime mogli nanositi i sve druge maskare.

3. Ako želite postići dramatični look, prije nanošenja crne maskare trepavice premažite temeljnom, prozirnom maskarom. To će produljiti vaše trepavice i učiniti ih bogatima.

4. Ne zaboravite prije nanošenja maskare koristiti uvijač za trepavice, posebno ako imate prirodno ravne i oštre trepavice. Uvijač će trepavice uistinu učiniti dugima i lijepo oblikovanima.

Što se tiče aplikacije, najbolji način nanošenja maskare ovisi o tome 'koju priču želite ispričati'. Za prirodan izgled usredotočite se na izvlačenje aplikatora kroz trepavice od korijena do vrhova dlačica, kao da češljate trepavice po dužini. Zatim uklonite sav višak maskare češljem za trepavice ili vrhovima prstiju kako bi se one odvojile i lijepo rasporedile.

Za dramatičniji izgled zadržite maskaru u korijenu trepavica i aplikator pomičite lijevo-desno, a tek potom povucite prema vrhovima. Ova će tehnika vašim trepavicama osigurati puniji izgled.

Zavirite u galeriju i pogledajte s kojim maskarama nećete pogriješiti.

  • +17
Najbolje maskare za duge i bujne trepavice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije