LILY COLLINS

Ovo su tajne ljepote zvijezde hit serije 'Emily u Parizu' koje želimo odmah isprobati

04.01.2021 u 11:24

Bionic
Reading

Lily Collins, kćer poznatog glazbenika Phila Collinsa, uspješno gradi respektabilnu karijeru u Hollywoodu, a zahvaljujući Netflixovom novom hitu 'Emily u Parizu, mlada je glumica postala nova modna ikona

Iako su kritike nakon početka emitiranja serije bile poprilično podijeljene, što se tiče cool stajlinga Emily koju glumi Lily Collins nije bilo dvojbi pa su je mnogi usporedili i s Carrie Bradshaw u 'Seksu i gradu'.

Zgodna je brineta i prije te uloge bila redovito vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih glumica u Hollywoodu.

Svoj je odličan modni ukus tijekom godina dodatno usavršila te podjednako briljira i kad su u pitanju pojavljivanja na crvenom tepihu, ali i casual izdanja u kojima smo je najčešće viđali tijekom 2020. godine.

Glumica je ljubiteljica neobičnih modnih kombinacija koje slaže s lakoćom.

'Oduševljava me spoj ženstvenog s rokerskim stilom koji nosi edgy vibru. Nakon snimanja 'Instrumentarija' zavoljela sam mračniji stil odijevanja nadahnut gothic modom. Dakle, više kože, tamnih boja, mrežastih tkanina… Iako volim intenzivne boje jer sam jako blijede puti. U svakom slučaju, najvažnije je da vi nosite odjeću, a ne ona vas', istaknula je u jednom ranijem intervjuu.

  • +3
Lily Collins Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumica kaže kako jedno beauty pravilo koje je naučila od svoje mame primjenjuje oduvijek, a to je temeljito čišćenje lica pri odlaska na počinak.

  • +3
Lily Collins Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Koliko god bila umorna, Lily ne zaboravlja očistiti lice i nanijeti losion na lice. Svoj blistavi ten duguje i serumu te je velika ljubiteljica rolera za lice kojeg prije korištenja drži u hladnjaku.

Ističe kako je pri njezi kože serum i roler treba koristiti i na koži vrata što mnogi često zaboravljaju.

Za dodatnu njegu, Lily koristi i sprej za lice koji u sebi sadrži esenciju ruže i kokosa, kako bi osigurala dodatnu hidrataciju.

Kako je prirodno svijetle puti, zvijezda 'Emily u Parizu' ne zaboravlja ni na kreme s UV zaštitom koje nanosi i tijekom jeseni i zime.

Glumica obožava 'Burt's Bee' balzam čija je cijena oko 4 dolara (oko 24 kune) koji joj se uvijek nalazi u torbici.

'Nanosim ga često tijekom dana i sviđa mi se što ima neodoljivu aromu minta. I čini čuda za nježnu kožu usana', rekla je.

Zaštitni znak kćeri proslavljenog glazbenika Phila Collinsa su guste i izražajne obrve.

Lily nanosi highlighter preko kapaka i tik ispod donje linije obrva kako bi ih maksimalno istakla, a zatim ih pažljivo češlja.

Inače, talentirana glumica je u jednom ranijem intervjuu istaknula kako je i ona u prošlosti bila nezadovoljna svojim obrvama.

'Prije su mi strašno smetale moje guste obrve pa sam ih stalno čupkala. No nisam bila zadovoljna kako su nakon toga izgledale. Sad sam ih nekako zavoljela i prihvatila. Mislim da nas naše male nesavršenosti upravo i čine posebnima', rekla je Lily jednom prigodom.