nema što nema

Ovo su naprodavaniji brandovi i top ponude na Bazzar Black Fridayu

27.11.2020 u 16:58

Bionic
Reading

Black Friday 2020. godine donosi ti preko 30.000 sniženih proizvoda uz popuste od -30% do -75%. U nastavku smo izdvojili najzanimljivije i najpopularnije brandove koji se prodaju najviše

L’Oreal Steampod – profesionalni, kućni uređaj za stiliziranje kose na paru ove je sezone jako popularan i na redovnoj cijeni, ali Bazzar ti je za Black Friday pripremio najbolju cijenu za ovaj proizvod od L’Oreala koji u svojoj kolekciji za njegu kose jednostavno moraš imati.

Trenutno su u tijeku podsjetnici na neponovljivi Harry Potter filmski maratan. Zvuči idealno za hladne večeri tijekom kojih ostaješ doma, zar ne? Vjerujemo da je još bolje kada avanture svog omiljenog filmskog lika pratiš kao pravi fan – uz Harry Potter magični štapić, papuče ili ogrtač uz koje će ti doživljaj filmova doma biti još veći.

Božićni i adventski asortiman je nešto što se sada kupuje. Ove godine posebno je važno da ti božićni ugođaj doma bude što ljepši. Pogotovo kada su rekviziti za to na 40% popusta.

Bazzar nije zaboravio ni na tvoje najmlađe i pripremio je listu najboljih božićnih poklona na popustu. Dobra ideja uvijek i zauvijek je Lego čije cijene idu dolje i do 35%. Uz poklone za djecu, baby asortiman na sniženju izrazito je velik. Idealan za sve buduće mame koje vole na jednom mjestu pronaći sve za sebe i svoju bebu u prvim mjesecima života, pa i duže.

Vileda, kao najbolja kućna pomoćnica definitivno opravdava svoju titulu s akcijama do čak 50% na svoje proizvode. Olakšaj si predblagdansko čišćenje i požuri jer zalihe proizvoda ovog popularnog branda ne traju dugo.

Ne zaboravi baciti oko i na Bazzar tech ponudu na kojoj možeš pronaći iPhone 8 na 60% popusta, ili Huawei te Samsung pametne satove na akciji do 30%.

Budi i ti u trendu, ne propusti ove super prilike i pazi da ti dobre ponude ne pobjegnu i da ne ostaneš s praznom košaricom. Brzo provjeri jedini pravi i najveći Black Friday na Bazzaru.