HOROSKOP I KARIJERA

Ovo su najbolji, ali i najgori poslovi za zaigrane i znatiželjne Blizance

10.06.2018 u 08:14

Bionic
Reading

Zaigrani i znatiželjni Blizanci odlično se snalaze u poslovima koji nisu statični i koji im pružaju slobodu kretanja i djelovanja. Često mijenjaju poslove, a nekad i karijeru jer se ne žele dugo zadržavati na jednom mjestu

Novinar

Blizanci su po prirodi znatiželjni pa je posao novinara kao stvoren za njih. Komunikativni su i znaju s ljudima pa im se drugi brzo otvaraju, a zbog želje za istinom neće odustati dok ne otkriju pozadinu svake priče koja ih je zaintrigirala.

Pisac

Većina Blizanaca posjeduje talent za pisanje, a neki od njih to odaberu i za svoj životni poziv. Puni su ideja koje žele podijeliti s drugima, što ih u kombinaciji s njihovom nadarenošću za slaganje rečenica vodi uspjehu. Odlično se snalaze i kao kolumnisti i općenito u svim poslovima koji uključuju pisano izražavanje.

Prevoditelj

Iznimno su talentirani za jezike pa među njima ima mnogo prevoditelja i profesora stranih jezika. Često neko vrijeme provedu u inozemstvu te usavrše svoje znanje. Karijera prevoditelja odlična je prilika da spoje svoje poznavanje stranih jezika s talentom za pisanje.

Stručnjak za PR

Ove spretne i domišljate ljude nikakva nepredviđena situacija ne može dočekati nespremnima. Upravo zato odlično funkcioniraju u odnosima s javnošću te im brz intelekt i prirodna sklonost manipulaciji pomažu da rekordno brzo smisle strategiju kojom će svog klijenta izvući iz loše situacije ili mu poboljšati imidž.

Marketinški stručnjak

Blizanci su uvijek u toku s događanjima i aktivni su na društvenim mrežama. Fascinirani su ponašanjem ljudi i njihovim navikama. Dobro poznaju društvene trendove, što vješto koriste kako bi ih uvjerili da im je neophodan baš taj proizvod koji oni prodaju.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Turistički vodič

Blizanci vole ljude, komunikativni su i obožavaju putovanja pa je i ovo zanimanje kao stvoreno za njih. Bit će sjajni u ulozi vodiča jer će šalama i dosjetkama podizati turistima raspoloženje u dugim satima vožnje autobusom te će iz rukava stalno izvlačiti zabavne informacije koje cijelo iskustvo čine još boljim.

Nastavnik ili profesor

Blizanci vole učiti i stjecati nova iskustva pa je prenošenje znanja nešto čemu streme. Oni su zanimljivi predavači koji vole biti ukorak s vremenom pa će njihovi učenici biti zainteresirani za građu, a mnogi će uz njih zavoljeti i predmete koji inače nisu popularni, poput matematike ili kemije.