EMOCIONALNE OLUJE

Počinje vladavina Škorpiona, a najbolje će se snalaziti Škorpioni, Rakovi i Ribe

22.10.2023 u 07:31

Bionic
Reading

Vladavina Škorpiona počinje u ponedjeljak 23. listopada popodne, a završit će 22. studenog. Ove je godine škorpionska energija vrlo izražena jer će Merkur biti u istom znaku do 10. studenog, a Mars cijelo vrijeme. To nam daje naslutiti da će idućih tridesetak dana biti intenzivno i obilježeno emocionalnim burama i olujama

Škorpion je znak duboke psihe. Izbjegava površne odnose i želi prodrijeti u srž stvari. Tajanstven je i karizmatičan, ima čvrste stavove i velik utjecaj na druge. Za vrijeme njegove vladavine jača potreba za otkrivanjem tajni i istraživanjem nepoznatog.

Prisutnost Marsa u ovom znaku dovest će do smanjenja samokontrole te povećanja mogućnosti za nagle i nepromišljene odluke i postupke.

Ovo je vrijeme jakih emocija koje idu u krajnost. Ipak, Venera će do 8. studenog biti u Djevici, a nakon toga u Vagi, pa će svojim smirujućim utjecajem donekle ublažiti Škorpionovu agresivnost i istaknuti njegove pozitivne strane – ustrajnost, hrabrost i spremnost na rizik.

Pogledaj detaljni horoskop

Kada je posrijedi ljubav, udvarači će biti strastveni, uporni i pomalo nasrtljivi. To se neće svakome dopasti pa bi se netko plah mogao uplašiti i povući.

  • +8
Matthew McConaughey je Škorpion, rođen je 4. studenog 1969. Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

Proživljavat ćete sva iskustva intenzivno i duboko, a posebno nanesenu nepravdu ili bol, što će podići rizik od nasilja i želje za osvetom. Bit će vam teško oduprijeti se nagonima, no pazite da u afektu ne napravite nešto što ćete požaliti.

  • +3
Anne Hathaway je Škorpion, rođena je 12. studenog 1982. Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

U opisanom astrološkom ozračju najbolje će se snalaziti Škorpioni, Rakovi i Ribe jer će uživati naklonost okoline i lako ostvarivati ciljeve. Djevice i Jarci vodit će sadržajan društveni život i steći nova poznanstva, a Bikovi, Lavovi i Vodenjaci suočit će se s ponekom nepredviđenom poteškoćom. Njima će biti najteže zadržati samokontrolu, što će ih odvesti u smjeru razmirica i okršaja.

  • +5
Ryan Reynolds je Škorpion, rođen je 23. listopada 1976. Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia