DALTONIZAM I SUNČANJE U HLADU

Ovo sigurno niste znali o Maji Šuput i Editi Misirić

16.05.2012 u 16:30

Bionic
Reading

Kada stati sa solarijem, je li sunce u svibnju za kožu štetno jednako kao i ljeti te mnoga druga pitanja vezana uz zdravlje kože bila su postavljena i odgovorena u 'Studiju 45'

U svojoj emisiji ‘Studio 45’ Antonija Mandić ugostila je dermatologinju Ivanu Nolu, pjevačicu Maja Šuput i voditeljicu Editu Misirić, a gošće su otkrile kako se odnose prema suncu.
Maja Šuput otkrila je da teško dobije boju na suncu te da ima 'umjetnu plastičnu' boju kada pocrni.

Priznala je i kako je jako dugo liječila bijele 'mrlje' po tijelu koje je dobila od sunčanja te da je odustala od solarija prije nekoliko godina, no budući da je često na suncu, boja koju dobije nalikuje onoj u solariju.

Sad je, kako kaže, i od toga odustala pa je uglavnom pod suncobranom i otada više nije 'tako crna'. Također, otkrila je da je daltonist - ne vidi crvenu, rozu, plavu ni zelenu boju.

Edita je pak priznala kako je uvijek tamo gdje nema nikoga. I dok su svi pomislili da je riječ o nudističkoj plaži, Edita ih je ispravila objasnivši da se uvijek nalazi u hladu. 'Ne osjećam se dobro kad pocrnim, moja obitelj je sklona teškoj bolesti i ne želim dolaziti u rizik, a ionako sam bijele puti. A i izgledam si mrljavo', otkrila je Antoniji.