ZIMSKI SEKSIPIL

Ovo je vrući trend za hladne dane

02.12.2014 u 08:57

  • +41

Šalovi i kape

Izvor: tportal.hr / Autor: Promo

Bionic
Reading

Šeširi i šalovi nikad nisu bili tako trendi kao ove zime. Oni više nisu samo modni dodatak, već komadi odjeće oko kojih se slaže ostatak outfita

Šeširi su preplavili ulice i dućane ulične mode, a totalni hit su modeli širokog oboda, kakve je svojedobno nosila Jennifer Lopez, i zadnjih sezona bili su zaštitni znak modne ikone Blake Lively. No ovaj seksi modni dodatak tek je ove sezone suvereno zavladao modnim svijetom.

Ako vam se čini da je šešir širokog oboda 'malo previše' za vaš stil, zašto ne biste odabrali zgodnu fedoru, koja ima manji obod, a također je trendi. No kad ste se već odlučili za šešir, ne zaboravite ključan dodatak – samopouzdanje. Ispravite leđa i ponosno pokažite novi ukras, ali svakako vodite računa o balansiranju ostatka outfita. Nije poželjno nositi upadljiv šešir i jednako upadljiv nakit, kao ni odjenuti se u istom tonu od vrha glave do pete, osim ako to nije crna boja.

Šešire uvijek možete zamijeniti debelim vunenim kapama koje možda neće biti jednako efektne, ali savršeno će dobro ispunjavati svoju najvažniju funkciju – grijati vas.

No osim šešira, u  trendu su šalovi, posebno široki i dugi, koji podsjećaju na ogrtače ili dekice. Početkom jeseni Burberryjeve plašteve s monogramima nosile su slavne ljepotice poput Care Delevingne, Suki Waterhouse, Rosie Huntington Whiteley, Sarah Jessice Parker Olivije Palermo. Ovaj it komad našao se vrlo brzo i u kolekcijama brendova ulične mode, jer osim što grije, izgleda jako trendi.

Inspiraciju za hladne dane potražite u našoj fotogaleriji.