HIT NA INSTAGRAMU

Ovo je torta za 84. rođendan Bernieja Ecclestonea

29.10.2014 u 15:00

Tamara Ecclestone

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Nakon što je Bernie Ecclestone sinoć proslavio 84. rođendan u svom domu starija kći šefa Formule 1 otkrila je na Instagramu detalje male proslave, a njezine je fanove najviše oduševila rođendanska torta

'Sretan rođendan, tata! Toliko sam od tebe naučila. Ti si moja inspiracija i tako sam ponosna što sam ti kćerka', napisala je Tamara Ecclestone na svojem Instagramu i time javno svojem ocu Bernieju Ecclestonu čestitala 84. rođendan.


Čelni čovjek Formule 1 28. listopada proslavio je rođendan u svom londonskom domu u društvu starije kćeri Tamare i osmomjesečne unučice Sophije, koju Tamara ima u braku sa suprugom Jayom Rutlandom, bivšim brokerom koji je izgubio dozvolu za rad jer je koristio povjerljive informacije i manipulirao cijenama dionica kako bi profitirao.

Lijepa bogata nasljednica na Instagramu je objavila fotografije iz kućnog bazena, dirljivu fotografiju na kojoj se njezina kći Sophie igra djedovim naočalama, ali i onu na kojoj je zanimljiva rođendanska torta ukrašena svjećicama. Tema torte su aukcije, čiji je Bernie očito velik fan.