VOJVOTKINJA OD STILA

Ovo je sjajan modni trik zbog kojeg Kate Middleton uvijek izgleda dobro

21.09.2021 u 20:19

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton, jedna od najomiljenijih članica kraljevske obitelji, sjajno izgleda u svakoj prigodi te uvijek bira kombinacije koje laskaju njezinoj vitkoj figuri

Tzv. Kate efekt, odnosno fenomen da se sve što odjene lijepa supruga princa Williama rasproda munjevitom brzinom, dobro je poznat svim zaljubljenicama u modu.

Elegantna vojvotkinja ima briljatan osjećaj za stil, te uvijek izaziva pozitivne reakcije svojim modnim odabirima, a nedavno je pokazala za nju neobičajen stajling jer je najčešće viđamo u ženstvenim haljinama.

Na svom prvom pojavljivanju u javnosti nakon manje stanke, Kate je pokazala kako modu ima u malom prstu.

Dolazi vrijeme sakoa

Moda joj je 'u malom prstu': Kate Middleton zna kako se odjenuti za prijelaznu sezonu

Pogledaj galeriju

Prilikom posjete RAF bazi u Oxfordshireu, Kate je oduševila fashionistice u kombinaciji kojoj je teško naći manu. Kao i obično njezin se klasični stil s modernim odmakom se pokazao punim pogotkom.

Minimalistički spoj bež sakoa, bijelog topa i tamnoplavih hlača elegantnog kroja pokazao se odličnim izborom, a vojvotkinja je ovaj cool look zaokružila odličnim detaljem, kožnom torbicom u istoj nijansi kao i sako.

  • +14
Trendi sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Kate je tako ponovno primijenila svoj modni trik koji uvijek izgleda sjajno - odabrala je sako i torbu u istom tonu što će svakom stajlingu dati elegantniju notu.

To svakom minimalističkom stajlingu daje poseban pečat, a cjelokupni izgled izgleda nevjerojatno chic.

Najbolje od svega je da za ovo ne morate potrošiti brdo novaca budući da zasigurno imate i sako i torbu u istoj boji - primjerice tamnoplavoj ili crnoj.

Vojvotkinja Kate se odlučila za bež boju, no možete se igrati i s različitim varijacijama, poput kaki, sive, tamnocrvene...

VELIKA OBLJETNICA

[FOTO] Kate Middleton i princ William slave 10. godišnjicu braka, pogledajte najvažnije trenutke njihovog zajedničkog života

Pogledaj galeriju