GRECE GHANEM

Sjedokosa modna ikona ima genijalnu poslovnu kombinaciju koju bismo iz ovih stopa kopirali

21.09.2021 u 14:33

Bionic
Reading

Grece Ghanem, jedna od najpopularnijih pedeset plus modnih influencerica, uvijek iznova oduševljava fantastičnim modnim kombinacijama i nevjerojatnom kreativnošću

Omiljena kanadska modna ikona redovito dokazuje da osjećaj za modu ne prestaje u zreloj dobi, stoga nimalo ne čudi to da je njezina baza obožavatelja svakim danom sve veća.

Influencerica libanonskih korijena redovito dobiva samo pozitivne ocjene za svoje fantastične stajlinge, a najnovijom je objavom pokazala da prati modne trendove, no da ih nosi na svoj način.

Pedeset plus influencerica sa srebrom u kosi i ovim je outfitom potvrdila da kad je u pitanju stil ne zna za greške.

Kratke i ravno rezane jakne koje naglašavaju struk modni su klasik u koji vrijedi investirati pa je Grece pametno spojila upečatljivu svijetloljubičastu jaknicu klasičnog dizajna, nadahnutog Chanelom, i s potpisom Hrvaticama dragog španjolskog brenda Mango, a čija je cijena oko 450 kuna.

Ovaj cool komad bez greške je spojila s trapericama ravnih nogavica i crnim kožnim natikačama - također iz Manga.

  • +26
Jakne za prijelazno razdoblje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Sunčane naočale i ležeran bob odlično su se uklopili u ovo trendi izdanje omiljene influencerice.

Upravo su ovakve jakne savršene za uvijek pomalo nezgodno prijelazno razdoblje, kad dvojimo oko izbora jakni za prohladna jutra i večeri.

Inače, u ranijem intervjuu Grece je naglasila da ni u svojim 50-ima ne bježi od vedrih boja, uzoraka, krojeva...

'Iako sam u 50-ima, to ne znači da sam ljubiteljica staromodnih kombinacija. Uvijek sam voljela jake boje, uzorke... Volim komade koji govore sami za sebe i bezvremeni su, a istovremeno su lijepi i praktični. Moj se stil nije mijenjao tijekom godina - čvrsto vjerujem da možete ostati vjerni svom načinu odijevanja bez obzira na godine', smatra Grece, a zbog svoje struke, mikrobiologije, preselila se iz Libanona u Montréal te postala jedna od najpoznatijih modnih influencerica iznad pedeset godina.