ODVAŽNA FILMAŠICA

Ovo je najotkačeniji stajling s dodjele Oscara: Nikad nećete biti ovako cool, ali možete pokušati

05.03.2018 u 14:57

Bionic
Reading

Vremešna glumica i redateljica Agnès Varda je zasigurno bila jedna od najstarijih nominiranih za ovogodišnju nagradu Oscar, ali njezin je outfit koji je nosila na dodjeli bio, bez sumnje najupečatljiviji

Francuska je filmašica unijela živost na crveni tepih svojim originalnim stajlingom

Agnès Varda kojoj je 89 godina spremno je uskočila u totalno otkačenu kombinaciju upečatljivog cvjetnog uzorka kakvog se ne bi posramile niti puno mlađe kolegice.

  • +2
Agnes Varda Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Društvene mreže užarile su se od komentara na račun simpatične filmašice koja je svojim hrabrim odabirom sve iznenadila.

Francuskinja rođena u Belgiji sa zavidnim je samopouzdanjem nosila osebujan komplet koji potpisuje slavni Gucci, a komentara na njezin račun nije nedostajalo.

  • +42
Crveni tepih Oscar 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Varda je pokorila crveni tepih u hrabrom izdanju s velikim cvjetovima iskombiniravši dugi ogrtač s kimonom i širokim hlačama.

Kako bi dojam bio potpun, Agnès je isfurala i neobičnu dvobojnu frizuru i tzv. 'lennonice', sunčane naočale ružičastih stakala za kakvim luduju i trendseterice poput Selene Gomez ili Belle Hadid. Varda čiji je film 'Faces Places' bio nominiran u kategoriji 'najboljeg dokumentarnog filma', ovaj hrabri stajling upotpunila srebrnim tenisicama.

  • +16
Holivudske veteranke na dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mnogima se baš svidio njezin mladenački stil.

'Nikad nećete biti ovako cool kao Varda, ali možete pokušati', tvitala je novinarka Vanity Faira Rebecca Keegan dok su drugi komentirali kako žele biti kao Anges Varda kad dođu u njezine godine te da je je ona nova ikona stila. Iako je bila jedna od najstarijih uzvanica na dodjeli Oscara, karizmatična Francuskinja se ne predaje.

'Moje se zdravstveno stanje lagano pogoršava, to vam moram reći. Ali nisam tužna. Imam problema s vidom, ne čujem baš više kao nekad, slabo stojim s kretanjem po stepenicama. Ali mnogi mi govore kako sam puna energije. I jesam! Životna energija nema nikakve veze s vašim fizičkim stanjem. Sve je u glavi i stanju duha, kako bi Francuzi rekli radost življenja, 'joie de vivre'. Ali da, nisam najboljeg zdravlja', u svom je stilu prokomentirala Varda u intervju The New Yorker.