CHICK PRET-A-PORTER

Ovo je moda koju obožavaju i žene i muškarci

20.02.2014 u 09:20

  • +9

Robert Sever predstavlja novu kampanju

Izvor: Promo fotografije / Autor: Mare Milin

Bionic
Reading

Omiljeni domaći modni dizajner, Robert Sever, prošlosezonskim povratkom na modnu pistu Perwoll FASHION.HR-a potvrdio je svoj zvjezdani dizajnerski status. Kolekcija Chic Nouveau koju s Robertom potpisuje i Branko Basletić, oduševila je brojne modne zaljubljenike i modnu struku, a tim povodom snimljena je i kreativna modna kampanja

Vođeni idejom stvaranja modne priče lišene lažnog glamura i pretencioznosti, Robert Sever i Branko Basletić koji potpisuju styling i art direction, okupili su vrhunski kreativni tim predvođen poznatom fotografkinjom, karizmatičnom Mare Milin. Styling kose također je djelo Roberta Severa dok se za make up pobrinula etablirana make up artisitca Ana Rajić. U ulozi zaštitnih lica koja su vrlo uvjerljivo utjelovila RS filozofiju našli su se 16-godišnja Iva Marušić (Talia Models) i Ivan Pižeta, a krajnji rezultat su nesvakidašnje fotografije koje odražavaju stvarnu atmosferu, emociju i spontane, nehinjene trenutke te definiraju svjež, neuobičajen pristup modi.


'Uvijek vrlo jasno znamo što želimo, ali isto tako na putu do cilja smo vrlo sretni kada neki spontani trenutak odvede kreativnost u nekom novom smjeru. Mare je svojim pristupom i estetikom odlično uhvatila ideju koju smo prezentirali i interpretirala ju kroz svoju prizmu. Ideja je bila da odjeću koja je visoko estetizirana snimimo na vrlo jednostavan način, da ju prezentiramo kao nešto životno, a ne kao nešto što postoji samo u editorijalima. Nesto kao davanje realnog i životnog momenta fantaziji. Riječ je opet o kontrastu, a kontraste jako volimo!',pojasnio je Robert Sever.

Kolekcija Chic Nouveau zasigurno će se naći na listi želja brojnih domaćih fashionista, a kolekciju će podjednako obožavati žene i muškarci. Svoju najnoviju kolekciju Robert Sever predstavit će u sklopu modnog tjedna Perwoll FASHION.HR koji će se održati od 26. do 29. ožujka u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma.