MODNA INSPIRACIJA

Ovo je jedina vesta koju ćete trebati ove zime, a blogerica otkriva kako je uklopiti u različite stajlinge

28.11.2018 u 13:43

Bionic
Reading

Sve hladniji dani mnoge su natjerali na slojevito i što toplije odijevanje. Na ulicama su prevladali debeli džemperi, dolčevite i pletiva koja nikada nisu bila popularnija. Kako maštovito kombinirati jednu vestu u mnogo različitih stajlinga, otkrila nam je naša poznata blogerica

Studeni je donio pravu zimu, pa su mnogi zavirili dublje u svoje garderobe ne bi li izvadili što toplije odjevne predmete. Ako ste među onima koji vole izgledati lijepo i dotjerani bez obzira na hladnoću, ova vam zima definitivno ide u prilog jer je pletivo popularnije no ikad.

Međutim, da ne biste pretjerali u nepotrebnom gomilanju odjeće, izdvojili smo za vas dolčevitu u koju se definitivno isplati investirati jer ćete je moći nositi na sto načina. Pritom će tek rijetki shvatiti da nosite istu vestu.

H&M-ova dolčevita Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Naša modna blogerica Jelena Marinović pravi je primjer za to, a njezine maštovite modne kombinacije oduševit će vas. Kraljica njezinih zimskih stajlinga upravo je bijela predimenzionirana dolčevita koju je nabavila u H&M-u za 300 kuna.

'Dolčevita je odlična jer je jako topla i ugodna, drugo - bijela je i na sve paše. Sviđa mi se jer je oversize pa daje cool touch', rekla nam je stajliš Jelena i dodala kako upravo za taj modni predmet ima najviše upita svojih mnogobrojnih pratitelja na Instagramu.

Domaća modna blogerica uspješno ju je kombinirala s kožnim minicama, dugim lepršavim haljinama i suknjama, a provjerena kombinacija sigurno je i ona na traperice ili hlače.