NEPOGREŠIVI KLASIK

Ovo je bezvremenski kaput koji će svaki stajling učiniti genijalnim

14.10.2020 u 12:30

Bionic
Reading

S godinama staža na modnoj sceni leopard uzorak postao je bezvremenski klasik kojeg se neke žene ne odriču ni pod koju cijenu. Iako je imao svoje dane slave, kao što je to bio slučaj proteklih nekoliko sezona, ovaj upečatljivi životinjski uzorak sasvim sigurno će, bez obzira na trendove, zauvijek uživati status vječnog klasika. Pitate li modne stručnjake koji je najpopularniji komad odjeće kojeg krasi leopard print, svi do jednog jednoglasno će se odlučiti za kaput

Bez obzira nosili ove sezone stari model kaputa s uzorkom leoparda ili se počastili novim, jedno je sigurno: trend životinjskog printa i u narednim mjesecima imat će ključnu ulogu na modnoj sceni, a osobito kada je riječ o uzorku leoparda u formi kaputa koji, prema riječima modne biblije Vogue, predstavlja itekako isplativu investiciju.

O ovom odjevnom komadu već smo nebrojeno puta pisali, a ono što uvijek naglašavamo je kako je riječ o modnom klasiku. Iako ga mnoge trendseterice izbjegavaju nositi, jednako tako postoje one koje ga se ne bi odrekle.

U danima u kojima običnu odjevnu kombinaciju poželite učiniti posebnom, kaput s uzorkom leoparda pokazat će se idealnim odabirom. Znaju to i brojne slavne trendseterice na čelu s Kate Moss, britanskom modnom ikonom koja im je vjerna već godinama.

Čak i najobičnija odjevna kombinacija izgledat će 'wow' ako je začinite jednim efektnim kaputom leopard uzorka koji će vam osigurati brojne poglede. Iako je riječ o statement komadu, vole ga i brojne zaljubljenice u minimalizam, a najbolji dokaz toga je lijepa manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley koja svoje neutralne odjevne kombinacije rado začini ovim modnim klasikom.

Ove sezone itekako ćemo viđati kapute i jakne s leopard printom svugdje oko sebe. Gucci, Ganni, Saint Laurent i Victoria Beckham samo su neki od brendova koji ovaj bezvremenski trend predlažu za sezonu jesen/zima 2020., a mi smo izdvojili nekoliko modela s kojima sigurno nećete pogriješiti.

  • +5
Kaputi leopard uzorka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije