MORNARSKI ŠARM

Ovo i nije bio baš pametan odabir Melanije Trump: U skupocjenom vunenom kaputu prkosi ljetnim vrućinama

19.09.2018 u 10:04

Bionic
Reading

U društvu supruga, poljskog predsjednika Andrzeja Dude, prva dama Agata Kornhauser-Duda stigla je u službeni posjet Americi te ih je u Bijeloj kući svečano ugostio predsjednički par Trump

Na dočeku poljskog predsjedničkog para prva dama Amerike Melania Trump zablistala je u bijelom vunenom kaputu s plavim detaljima – djelu modne kuće Gucci.

Kaput s potpisom Guccija, koji je Melania nosila kao haljinu, u prodaji se nalazi po cijeni nešto višoj od 25 tisuća kuna, a njezin odabir mnogi su okarakterizirali neprikladnim s obzirom na ljetne temperature od skoro 30 Celzijevih stupnjeva, koje trenutno vladaju Amerikom.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U kreaciji s potpisom slavne talijanske kuće Melania je posljednji put viđena u sklopu europske turneje, kada je za susret s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u Helsinkiju privlačila pažnju u žutoj kaput – haljini s remenom ukrašenim kopčom u obliku leptira.

  • +14
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Novo izdanje u znaku vunenog kaputa mornarskog šarma Melania je tradicionalno zaokružila parom stiletto cipela u crnoj verziji, za kakve se odlučila i prva dama Poljske, noseći ih uz klasično crno-bijelo odijelo s dodatkom remena i efektne viseće naušnice.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN