ne pristaje svima

Hrabra frizura kojoj slavne ljepotice ne mogu odoljeti

10.05.2017 u 10:31

Bionic
Reading

Nimalo nije čudno kad se muškarac ošiša na ćelavo, ali ljude još uvijek iznenađuju ćelave žene ili žene s ekstremno kratkom kosom. Dame s frizurama koje broje tek nekoliko centimetara u posljednje vrijeme sve su češća pojava u svijetu slavnih

Britanski model i glumica Cara Delevingne posljednja je u nizu slavnih ljepotica koja je prepoznatljivu plavu kosu odlučila odstraniti, a kao glavni povod promjeni imidža navela je novu filmsku ulogu.  

Iz identičnog razloga, glumice poput Demi Moore, Charlize Theron i Natalie Portman odlučile su se na tu drastičnu promjenu imidža zahvaljujući ulogama u filmu 'G. I. Jane', 'Mad Max: Divlja cesta' i 'O za osvetu'.

  • +4
Ćelavi imidž slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Britanska pjevačica Jessie J jedna je od rijetkih slavnih osoba koje su odlučile obrijati glavu u dobrotvorne svrhe u sklopu BBC-eve serije Red Nose Day kako bi prikupila novčana sredstva za borbu protiv gladi i poboljšanje životnih uvjeta u Africi.

Iako se iza ćelavih frizura slavnih dama uglavnom kriju razlozi poslovne prirode, pojedine dame iz svijeta slavnih nose ih godinama zbog čega su postale njihov zaštitni znak. Najbolje primjere čine pjevačica Sinead O'Connor i američka starleta i bivša djevojka Kanyea Westa, Amber Rose.

Od poznatih Hrvatica, na drastičnu promjenu imidža u vidu ćelave frizure nedavno se odlučila Borna Kotromanić.