TJEDNI HOROSKOP

Ovnovima se smiješi sudbonosno poznanstvo, ali i dodatna zarada, Bikovi i Blizanci imat će sreće na ljubavnom planu, Ribe će biti ranjive i osjetljive, a Škorpioni će morati ulagati više truda

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 03.05.2021 06:34
 • Objavljeno 03.05.2021 u 06:34
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: jvphoto / Alamy / Alamy / Profimedia

Pred Ovnovima samcima je sudbonosno poznanstvo obilježeno požudom i intenzivnim osjećajima, a susrest će se i s mogućnošću ostvarenja dodatne zarade. Nastavljaju se povoljna romantična kretanja za Bikove, a rast će i ljubavni zanos Blizanaca. Planetarna slika također postaje malo povoljnija za Lavove. Škorpioni će morati ulagati mnogo truda u ispunjavanje obaveza, a radni dan nerijetko će im trajati desetak i više sati, dok će Jarci na poslu biti uporni, borbeni i entuzijastični. Ribe će u ovom periodu biti ranjive i osjetljive

Pred Ovnovima samcima je sudbonosno poznanstvo obilježeno požudom i intenzivnim osjećajima. Bit će duhoviti i vični razmjenjivanju šaljivih opaski s novom simpatijom. U dugim vezama doći do buđenja zanimanja za erotske aktivnosti te će one povremeno prerastati u vratolomije. Susrest će se i s mogućnošću ostvarenja dodatne zarade. Treba je prihvatiti objeručke makar bili ozbiljno zauzeti poslom.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +11
 • +8

Penelope Cruz je Bik, rođena je 28. travnja 1974.

Izvor: EPA / Autor: BRENDAN MCDERMID

Nastavljaju se povoljna romantična kretanja za Bikove. Partner će ih podržavati i hrabriti, dokazujući riječima i djelima koliko mu je stalo do veze. Bikovi koji su dugo bili u nedoumici u pogledu najprikladnije vrste odnosa s jednom osobom napokon će donijeti odluku. U poslu će se držati svojih uvjerenja i obavljati zadatke na način koji im odgovara, neovisno o pogledima nadređenih i suradnika.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +34
 • +31

Michelle Pfeiffer je horoskopski Bik, rođena je 29. travnja 1958.

Izvor: EPA / Autor: JOERG CARSTENSEN

Ljubavni zanos Blizanaca postupno će rasti. Bit će samouvjereni i odlučniji privući pažnju onoga tko im je zapeo za oko. Ako su u vezi, postajat će sve društveniji i željniji akcije. Ulaskom Merkura u njihov znak uspijevat će u poslovima koji iziskuju snalažljivost, domišljatost i brze reakcije. Zahvaljujući lakoći ostvarivanja kompromisa, ostavljat će dojam poželjnog saveznika. Sjajno je vrijeme za poslovno osamostaljenje.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +4
 • +1

Jill Biden je Blizanac, rođena je 3. lipnja 1951.

Izvor: Profimedia / Autor: Aimee Dilger/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rakovi će htjeti definirati nedavno započet odnos. Neće se zadovoljavati povremenim viđanjem i ukradenim trenucima pa će od voljenog zahtijevati da se izjasni o svojim namjerama. Ako su u dužoj vezi, solidno će se slagati i nadopunjavati pa će se odvažiti na planiranje zaruka ili vjenčanja. Loše raspolaganje energijom nepovoljno će im utjecati na rad. Netko bi ih mogao pozvati na red zbog manjkavih i površnih rezultata.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3

Sofia Vergara u horoskopu je Rak, rođena je 10. srpnja 1972.

Izvor: Profimedia / Autor: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prijatelji i članovi obitelji Lavova gurat će nos u njihovu vezu, čime će rasplamsati gnjev. Neće im dopustiti da utječu na njihove osjećaje niti se obazirati na zlobne glasine. Najjača strana odnosa s partnerom bit će iskrena i otvorena komunikacija. Planetarna slika postaje malo povoljnija po Lavove. Bolje će sagledavati svoju profesionalnu situaciju, preciznije opažati prilike i jasnije se izražavati pri ophođenju s pojedincima iz poslovnog okruženja.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +4
 • +1

Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981.

Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Bilo da ste u vezi, bilo u udvaračkom zanosu, Djevice će htjeti stalno biti u blizini obožavane osobe. Žudnja i strast koje će ih prožimati poticat će ih na povlačenje poteza koji im nisu svojstveni. Neke će Djevice obavljati poslove unaprijed ili odgađati njihovo dovršenje da bi se mogle susresti s voljenim, odnosno promatrati simpatiju iz prikrajka.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +2

Zendaya je rođena u znaku Djevice 1. rujna 1996.

Izvor: Profimedia / Autor: AP / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vage će snažno privlačiti netko koga su nedavno upoznali, a istovremeno će im ići na živce. Unatoč povremenim trzavicama, odnos s partnerom bit će pozitivan, a lijepi tonovi glasniji od neugodnih. Poslovi povezani s inozemstvom, obrazovanjem ili znanošću odvijat će se baš onako kako treba. Iskazat će se snalažljivošću i komunikativnošću, ali će povremeno prasnuti ako im netko stane na žulj.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +28
 • +25

Catherine Zeta-Jones je horoskopska Vaga, rođena je 25. rujna 1969.

Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

Škorpioni poneseni strašću upustit će se u flert i vezu s nekim tko je zauzet ili im je nedostupan iz nekog drugog razloga. Odnos koji moraju tajiti ili je lišen perspektive ili će uzrokovati razočaranje. Ulagat će mnogo truda u ispunjavanje obaveza. Radni dan nerijetko će im trajati desetak i više sati, a oni koji rade od kuće bit će u pogonu od jutra do mraka. Umor i niska koncentracija kumovat će omaškama i pogrešnim zaključcima.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Kod Strijelaca bi nesuglasice s partnerom mogle izbiti oko posjeta trgovini ili narudžbe predane online. Tjedan je nepovoljan za provođenje krupnih promjena, upuštanje u složene pothvate i traženje tuđe pomoći. Što više ljudi bude znalo za vaše namjere, veći će biti izgledi da vas netko sabotira.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +7
 • +4

Brad Pitt je Strijelac, rođen je 18. prosinca 1963.

Izvor: EPA / Autor: Chris Pizzello / POOL

Netko koga Jarci upoznaju igrom slučaja snažno će ih privući pa će se začas povezati na društvenim mrežama i započeti bogatu komunikaciju. Jarci u vezi gajit će postojane osjećaje i motivaciju za očuvanje odnosa, ali će njihovo zanimanje za erotske igre biti skromno. U radu će biti uporni, borbeni i entuzijastični. Savjetuje im se da njeguju što bolje odnose sa svima koji su hijerarhijski iznad njih.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +7
 • +4

Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982.

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vodenjaci u vezi slutit će da im dragi nešto krije i vjerovat će da lukavošću mogu razotkriti njegovu tajnu. Objektivne okolnosti za Vodenjake postaju povoljnije, ali su daleko od maksimuma. Lakše će se dogovarati i sporazumijevati sa sudionicima na poslovnoj sceni i s bankovnim ili poreznim službenicima.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +25
 • +22

Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969.

Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Ribe će biti ranjive i osjetljive. Morat će paziti što čine i govore da ne bi povrijedile partnera. Osamljene Ribe ponadat će se da će ostvariti nježnost s nekim tko će se zasad pokazati nezainteresiranim za tjelesno zbližavanje. Iako će voljeti svoj posao i ozbiljno pristupati zadacima, nestabilni odnosi s kolegama ili nadređenima stvarat će im teškoće.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +7
 • +4

Eva Longoria rođena je u znaku Riba 15. ožujka 1975.

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!