TJEDNI HOROSKOP

Ovnove, Vage, Strijelce i Vodenjake čeka tjedan iz snova

29.01.2018 u 06:46

Bionic
Reading

Kraj siječnja i početak veljače za ove će znakove donijeti uspjeh na ljubavnom planu. Vage će prštati samopouzdanjem i imati puno uspjeha u zavođenju, društveni život procvjetat će Strijelcima, a Vodenjacima će česti izlasci donijeti sudbonosno poznanstvo. Ovnovi će se toliko dobro zabavljati da im neće padati na pamet u ovom trenutku započinjati ozbiljnu vezu. Ovim će se znakovima zvijezde smiješiti i na poslovnom planu

Vezani Ovnovi će uživati u prisnim i skladnim trenucima s voljenim, a zajednički život osvježit ćete izlascima i pohađanjem društvenih događaja. Porast energije i samopouzdanja bit će zaslužan za sjajne rezultate koje ćete postizati. Zdravstveni problemi potpuno će vas zaobići.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Mišljenje okoline puno će značiti Bikovima, no ne možete graditi sreću na tuđim očekivanjima. Nećete moći biti potpuno zadovoljni u ljubavi sve dok ne prestanete tuđe potrebe stavljati ispred svojih. Veliki poslovni apetiti potaknut će vas na pojačan angažman oko posla, no neće se sve odvijati po planu.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizancima se stvari počinju odvijati u skladu sa željama. Duge veze i bračne odnose iz monotonije će izvući probuđene strasti. Nećete se uspjeti prilagoditi timskom radu, no konačan uspjeh uvelike će ovisiti o suradnji s kolegama. Ostavite ponos i osobne afinitete po strani.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi će u ljubavi puno tražiti, no puno ćete i davati. Od partnera ćete očekivati potpunu posvećenost pa ćete biti povrijeđeni ako vas bude zanemarivao zbog poslovnih obaveza ili izlazaka s prijateljima. Budite oprezni u pogledu ulaska u nove troškove i nemojte posuđivati novac nekome u koga nemate puno povjerenje.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osjećaj da ih partner ne razumije mučit će Lavove, no sve nedoumice mogu se odagnati iskrenim razgovorom. Slobodnima će porasti popularnost kod suprotnog spola. Odlično ćete se snalaziti u stresnim situacijama. Nadređeni će biti zadovoljni vašim rezultatima.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevicama će porasti poslovne obaveze, s čime se nećete dobro nositi. Nećete se snalaziti u nepredviđenim situacijama kojima će ovaj tjedan obilovati pa ćete morati češće tražiti pomoć ili odgodu. Srećom, kolege će vam čuvati leđa. Privlačni suradnik posve će vas očarati i neće vam izlaziti iz misli.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vezane Vage će biti sigurne u osjećaje prema partneru, a mnoge će parove obradovati novosti o dolasku prinove. Pred vama je dinamičan tjedan u kojem ćete se odvažnije boriti za svoje ciljeve. Najviše uspjeha ostvarit će oni koji se bave umjetnošću, sportom ili rade s djecom, dok će javne ličnosti doživjeti porast popularnosti.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tvrdoglavost i nedostatak strpljenja unijet će nemir u dom Škorpiona. Pokažite više razumijevanja za potrebe vaših ukućana i ne ulazite u veće troškove bez dogovora s njima. Nećete biti zadovoljni razvojem poslovne situacije, a mogući su neki problemi vezani za nekretninu koja je u vašem posjedu.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci će pronalaziti užitak u izlascima i razgovoru s prijateljima, ali i u upoznavanju novih ljudi. Samci će se upustiti u flert s nekim s kim će imati mnogo zajedničkih interesa. Vaša će uloga u uredu postati sve značajnija. Mnogi će uspješno postaviti na noge projekt u koji su uložili mnogo truda i vremena.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vezani Jarci će s partnerom planirati zajedničko useljenje, a oni usamljeni bi mogli pasti na šarm nekoga tko im nije posve iskren. Doznat ćete povoljne financijske novosti vezane za dobivanje povišice ili pronalazak dobro plaćenog dodatnog posla.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci ulaze u sjajno razdoblje u kojem samcima neće nedostajati ljubavnih prilika, dok će vezani biti zaljubljeni u partnera kao na samom početku veze. Uživat ćete u novim izazovima. Nećete se bojati neuspjeha jer ćete vjerovati u sebe, a vaša će samouvjerenost biti potkrijepljena realnim mogućnostima.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe bi trebale pripaziti kome poklanjaju povjerenje. Netko vam nije iskren kao što se predstavlja pa je bolje da budete oprezni. Vjerujte intuiciji prilikom procjenjivanja drugih ljudi i ne nasjedajte na nečija prazna obećanja. Bit ćete umorni i rastreseni, zbog čega ćete češće raditi pogreške i zaboravljati na dogovore.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia