svježe ideje

Počela je vladavina Vodenjaka: Zvijezde se smiješe zračnim znakovima

24.01.2018 u 10:12

Bionic
Reading

Vladavina Vodenjaka započela je 20. siječnja u 4:09 ujutro u srednjoeuropskoj vremenskoj zoni. Prelaskom Sunca iz Jarca u Vodenjaka prizeman i oprezan pogled na život ustupa mjesto idealizmu i eksperimentiranju jer novi je vladar znak intelektualca, mislioca, znanstvenika i društvenog aktivista

Zahvaljujući promijenjenom ozračju, u ovom ćete razdoblju biti pustolovniji i voljniji iskušavati rjeđe korištena rješenja. Mnogi će detektirati uvjerenja, pretpostavke i običaje koji su ih sputavali pa će ih podvrgnuti preispitivanju.

Tijekom doba Vodenjaka učenje će dobiti na važnosti. Ako i inače rado upijate nova znanja i ideje, taj će proces ovih tjedana dobiti pojačan zamah. Ako uobičajeno zanemarujete ono što se odvija u vašoj okolini, sad će vas nešto navesti da se trgnete i otvorite četvore oči.

Postat ćete svjesniji svega što vas ograničava i što je dotrajalo u vašim životima. Bacit ćete se na uklanjanje otpada, smetnji i prepreka te na uvođenje  onog što vam nedostaje. To bi mogla biti nova tehnologija i namještaj, ili ljudi kakvi vas donedavna nisu zanimali. Veliki su izgledi da će vas novi znanci zapanjiti svojim poimanjem života.

Svježe ideje koje će vas ispuniti navest će vas na razmatranje promjene profesije, studijske grupe, prebivališta ili bračnog statusa. Neki će se angažirati u nevladinim organizacijama i uključiti se u borbu protiv društvenih nepravdi, ali će biti lakovjerni i laka meta manipulatora koji rade u interesu skrivenih centara moći.

Osim za same Vodenjake, razdoblje do 18 veljače bit će povoljno za Blizance, Vage, Ovnove i Strijelce, dok će za razliku od njih Bikovi, Škorpioni i Lavovi osjetiti blag pad energije i raspoloženja. Škorpione će štititi povoljni Jupiter u njihovom znaku pa će mirnije nego inače podnijeti ovaj dio godine.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia