NEOČEKIVAN ODABIR

Ovim je čizmama Amal Clooney nadmašila samu sebe

05.10.2016 u 16:06

  • +3

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Gdje god da se pojavi, supruga slavnog holivudskog glumca Georgea Clooneyja plijeni pažnju svojim outfitima, ali ovaj put je doista sve nadmašila zahvaljujući bijelim čizmicama

Amal Clooney posjetila je supruga na setu filma 'Suburbicon' u Los Angelesu i smjelim stajlingom natjerala sve da makar kriomice prouče što je to odjenula.

Poznata po odličnim kombinacijama sa skupocjenim krpicama i garderobom koja je san svake trendseterice, Amal je na filmski set stigla poput kakve dive koja u novom projektu svoga supruga ima glavnu ulogu.

Komplet na točkice koji se sastoji od topa i suknje već je dovoljno upadljiv sam za sebe, ali ona je otišla korak dalje pa mu je dodala bijele čizme. Uz trend golih ramena i još jednu skupu torbicu iz bogatog ormara, Amal je svu pažnju privlačila bijelim čizmama.


Pomalo kaubojskog kroja, upečatljive čizmice pravi su statement komad čak i za Amal, iako nije prva koja ih nosi tako odvažno. U bijelim gležnjačama pažnju su proteklih mjeseci privlačile slavne ljepotice poput it djevojaka Kendall Jenner i Gigi Hadid, ali ne u tako smjeloj kombinaciji.

???????? #AmalClooney #Losangeles #chic #fashion #style #streetstyle

Fotografija koju objavljuje @mr_mrs_clooney


Dok se na početku braka s Amal George hvalio time da je njegova supruga zaslužna za svoje odlične outfite, poslije se ispostavilo da ima pomoć stilista, ali sigurno je da uspješna odvjetnica često sama bira što će odjenuti i ne boji se odvažno spajati različite stilove i trendove.