POŽELJNE SILUETE

Ovih pet haljina prema Zari postat će veliki trend u novoj godini

17.12.2023 u 19:04

Bionic
Reading

Iz tjedan u tjedan na Zarine police ne prestaju stizati uzbudljivi noviteti poput haljina, a iz pogleda na novu kolekciju jasno je da će ovih pet modela voditi glavnu riječ u narednim mjesecima

To su haljine koje se odlikuju time što su moderne i svestrane, budući da se mogu nositi i u ležernom i u dotjeranijem izdanju. Zanimljive tkanine, printevi i originalni detalji poput otvora, dizajna ovratnika ili asimetrije ono su što ih čini neodoljivima.

Haljine asimetričnog kroja

Asimetrične haljine itekako su poželjne. Osim što su udobne za nošenje,izgledaju elegantno i čine razliku u stajlinzima. U Zari ih je nekoliko dostupnih, a među ponuđenim ističe se ovaj model u crnoj boji, s dugim rukavima i užim krojem u predjelu struka. Cijena mu je 25,95 eura.

Haljine sa izrezima

Detalj izreza, nerijetko istaknut na netipičnim mjestima na haljini, trend je koji nas neće napustiti s dolaskom nove godine, o čemu dovoljno svjedoče aktualni modeli na policama omiljenog high street brenda.

Postoje neki koji imaju otvore na dekolteu, u struku, različitih oblika... Ono što morate imati na umu je da će iduće godine izrezi biti trend u svojoj najdiskretnijoj varijanti, u dnevnim i svečanijim lookovima. . Jasan primjer je ova haljina koja osvaja bojom i svojom draperijom. Cijena joj je 39,95 eura.

Pletene haljine

Još godinu dana, bez obzira na sezonu, pletene haljine slovit će za trend a, sudeći po ponudi sa Zarinih polica, najpoželjnije verzije krasi detalj visokog ovratnika. Ovaj model ističe se opuštenim krojem, dok njegov ovratnik osigurava toplinu i elegantan dojam u stajlinzima. Osim toga, vrlo je jednostavan za kombiniranje, a cijena mu iznosi 35,95 eura.

Haljine s cvjetnim uzorkom

Cvijeće će ponovno biti jedan od najpopularnijih printova, pogotovo u svojoj mini verziji. Maxi cvjetovi ostaju u pozadini kako bi ustupili mjesto onim manjim. U Zari postoje idealni dizajni s ovim printom u različitim bojama, a nama je za oko zapeo ovaj elegantan model. Cijena mu je 39,95 eura.

Drapirane haljine

Ako postoji detalj koji unosi originalnost u haljinu, a istovremeno je i otmjen, to je drapiranje. Obično je postavljen strateški tako da rezultat bude što laskaviji. U Zarinoj kolekciji haljina nalaze se modeli za svakodnevne nošenje, kao i svečanije verzije. Ovaj pleteni model vrlo je laskav i lako se kombinira, a cijena mu je 29,95 eura.