INOVATIVNA IDEJA KUĆNE ZABAVE

Ovih blagdana nogomet s Bliskog istoka preselite u vaš dnevni boravak!

09.12.2022 u 09:52

Bionic
Reading

Vatrena srca navijača neka zaigraju na domaćem terenu

Prosinac i Svjetsko nogometno prvenstvo unijeli su dašak natjecateljskog ludila s Bliskog istoka u domove brojnih navijača. Tako je predblagdansko vrijeme, tradicionalno obilježeno kuhanim vinom, mirisima cimeta, kolača i adventskim kućicama, palo u drugi plan pod utjecajem nogometne opsesije brojanja golova, penala, kartona, predstojećih utakmica, razrade taktika i planova prolaska najdraže reprezentacije.

Mundijal zasigurno nije Grinch, ali bi mogao postati prava inspiracija za nezaboravne kućne zabave, ali i poklone najbližima ovog Božića. Pitate se kako? Saznajte u nastavku.

KUĆNO NOGOMETNO PRVENSTVO KAO GAME CHANGER BLAGDANSKOG DRUŽENJA

Prije svega, umjesto uobičajenog blagdanskog ozračja uz božićne pjesme, ove godine imate idealnu priliku pokazati vašu kreativnost obitelji i prijateljima te postati vrhunski domaćin kućnog nogometnog prvenstva.

Domaći teren svakako vam daje prednost, ali dobra priprema je uvijek ključna. Za početak, važno je osmisliti personalizirane pozivnice u kojima ćete svakom uzvaniku objasniti njegov adut kao ključ uspjeha te zabave i tako zajamčiti razlog više za dolazak na vašu nogometno-božićnu zabavu.

U planiranju svakako treba imati na umu i kreiranje neizbježnog ždrijeba prvenstva koje će uzvanike razveseliti izvlačenjem brojeva i odlučiti koliko je sreća naklonjena pojedinim igračima.

Personalizirane oznake za leđa svakog igrača u bojama svjetskih država, obilježene brojevima najpoznatijih svjetskih nogometnih legendi dodat će čar i omogućiti sudionicima da se dodatno užive u svoje uloge, a autentičnom osjećaju svakako će pridonijeti i prigodni navijački ukrasi kojima možete urediti svoj dnevni boravak ili studentski dom za potpuni nogometni wow efekt.

Naravno, kao pravi domaćin ne smijete zaboraviti ni na hranu i piće kao provjerenu formulu za dobar provod.

OGRANIČEN PROSTOR NIJE VAŠ PROBLEM

Bilo da ste natjecateljski duh s Bliskog istoka ovog Božića preselili u svoj dnevni boravak ili ste nogometnu zabavu donijeli u studentski dom, veličina prostora kojim raspolažete ne bi trebala predstavljati veći problem.

Ako se pitate zašto, rješenje dolazi u zabavnoj nogometnoj inačici poznatijoj pod nazivom Crab soccer za koju nije potrebno puno mjesta jer igrom 'jedan na jedan' izmamljuje osmijehe na lica i pridonosi atmosferi uvođenjem malih promjena u svima dobro poznatu nogometnu igru.

Pravila su poprilično jednostavna: igrači se ležeći na leđima podižu u položaj 'most' i započinju igru. Ruke su im glavni oslonac na podu, a glavom ili nogama smiju udarati loptu. Ostala su pravila jednaka kao i u klasičnom nogometu – onaj tko zabije više golova odnosi pobjedu.

SVE ZA NOGOMET

Naravno, osim igrača, obavezan saveznik u ovom zadatku je i nogometna oprema za koju se pobrinuo Decathlon koji u svojoj bogatoj ponudi nogometnih artikala krije prijenosni gol Kipsta na napuhavanje koji je odličan izbor za ovu zabavu jer ne oduzima puno mjesta za skladištenje, a zbog lakoće prenošenja pruža mogućnost uživanja u nogometnim aktivnostima ne samo kod kuće, već gdje god poželite tijekom cijele godine.

Drugi nezaobilazan rekvizit božićno-nogometne proslave svakako je nogometna lopta pri čemu Decathlon u svojoj širokoj ponudi nudi izvrstan izbor po najpristupačnijim cijenama, iz kojeg bi, kao najboljeg saveznika nogometne zabave, trebalo izdvojiti Kipsta loptu hibridnog dizajna koja zadovoljava FIFA standarde.

Za napuhavanje gola, kao i lopte bit će vam potrebna i pumpa koju ćete zasigurno pronaći u raznolikoj ponudi pumpi i ostalih dodataka za nogomet na svim vrstama terena.

POKLONITE NOGOMETNU ZABAVU ZA CIJELU GODINU

Ako sebe ipak ne vidite u ulozi organizatora kućnih zabava, Decathlon nogometna oprema svakako može biti i idealan izbor božićnog poklona najbližima koji će u Kipsta prijenosnom golu, lopti hibridnog dizajna i nogometnim aktivnostima uživati tijekom cijele godine kod kuće ili na svježem zraku.

Bilo da darivate obožavatelje vjerne igri s klasičnim nogometnim pravilima ili one sklonije modernijoj verziji neobaveznog loptanja, igranje u prirodi i vremenske neprilike neće biti problem jer je Decathlon za sve sportaše kreirao Kipsta dugačku podmajicu koju osim modernog dizajna krasi i karakteristika zaštite od hladnoće i poboljšavanja toplinske regulacije tijela.

Uz spremnost na sve vremenske prilike važno je imati i sportski ruksak koji možete pokloniti kako bi nogometni znalci u njemu mogli ponijeti sve neophodne stvari za tekmu, trening ili druge svakodnevne aktivnosti.

Decathlon je i ovih blagdana osigurao NAJVEĆI izbor nogometne opreme vrhunske kvalitete po najnižim cijenama pa tako ovog Božića poklonite nogomet svojim najbližima kupnjom proizvoda u trgovinama Decathlona ili jednostavnim klikom na njihov web shop.