Za čitatelje tportala

Ovih 5 proizvoda za bebe su na velikoj akciji ovog tjedna

19.09.2017 u 15:06

Bionic
Reading

Izdvojili smo pet proizvoda za najmlađe koje ovaj tjedan možete kupiti u Bazzarovoj tjednoj ponudi za mame i bebe

5. Peg Perego kolica Si Completo

Peg Perego Si Completo kišobran kolica izuzetno su jednostavna za upravljanje i pratit će Vas svuda i uvijek svojom sigurnošću, lakoćom i udobnošću. Namijenjena su za bebe od samog rođenja. Kompaktna i s inovativnim sustavom Easy Drive šetnje čine lakim i udobnim. Kupola s prozorčićem, džepom za stvari, dodatnim štitnikom od sunca i kukicom za igračku. Mekana navlaka za noge, navlaka za kišu i ergonomske ručke podesive po visini upotpunjuju praktičnost Si kolica. 

Peg Perego Easy Drive sustav za lakše upravljanje i više zabave. Inovativni kotači s amortizerima i s 12 kugličnih ležajeva omogućuju kolicima okretanje za 360 stupnjeva, što znači maksimalnu udobnost i 30% lakše upravljanje nego kod tradicionalnih kolica. Upravljivost je olakšana s rotacionim prednjim kotačima koji se mogu fiksirati i stražnjim kotačima s centralnom kočnicom. Si kolica jednostavno se sklapaju i rasklapaju samo jednom rukom. Ručka sa strane olakšava prenošenje kolica, a tkanina nikada ne dotiče tlo. Udobnost i sigurnost zajamčene su Peg Peregovom brigom za detalje. Konstrukcija kolica izrađena od lakiranog aluminija pruža čvrstoću i stabilnost kretanja, a u isto vrijeme kolica su dovoljno lagana za jednostavno prenošenje. Naslon za leđa podesiv je u 3 položaja, a sigurnosni remenčići su u 5 točaka uporišta podstavljeni su mekanim materijalom. Tkanina kolica može se u potpunosti skinuti i periva je.

Ekskluzivno na bazzar.hr možete kupiti i limitirane edicije Peg Perego Pliko Mini kolica: Ducati, Fiat 500 i Momo Design

4. Galileo sklopivi tricikl

Novi Galileo™ je kompaktni tricikl koji se sklapa, a nastao je kombinacijom karakteristike sportskih kolica (dizajnirane za djecu preko 10 mjeseci) s onima u triciklima. Zahvaljujući posebnim materijalima od kojih je izrađen, tricikl je izuzetno lagan, teži svega 6,5 kg, a jednostavni patentirani sustav sklapanja, Fast Action Fold, omogućuje vam sklapanje jednim pokretom,a nakon sklapanja, tricikl ima poseban sigurnosni sustav, kako bi se spriječio slučajni lom ili otvaranje.

Podesiva pomična teleskopska ručka roditelju omogućuje izuzetno lako upravljanje triciklićem. Podesivi pojas s vezivanjem u 5 točaka opremljen je posebnom zaštitom za područje ramena i prepona i tako omogućuje sigurnu osobnu vožnju za vaše dijete. Za dodatnu sigurnost, izvan okvira, tricikl je opremljen s dva branika koji se mogu odvojiti i omogućiti djetetu pristup triciklu bez napora, čak i kada se radi o vrlo "debeloj" odjeći, te ergonomski naslonjač za zaštitu dječjeg lumbalnog područja, dok naslon sjedala ima dva položaja nagiba za dodatnu udobnost Posebni sustav pedala omogućuje da ih početno koristite kao naslon za nogice, a kasnije kada beba raste i postane neovisna, pedale se pričvršćuju na prednji kotač kako bi omogućili djetetu da slobodno vozi. Prednji kotač koji se okreće za 360 stupnjeva se može zaključati u smjeru vožnje. Galileo tricikl pronađite ovdje, a uz kod TPORTAL10 ostvarujete 10% popusta na kupovinu.

3. FreeOn ležaljke za bebe

Među brojnim stvarima koje su potrebne za bebu ležaljke su vrlo korisne, a FreeOn glazbene i vibrirajuće ležaljke su idealan izbor za kratki bebin odmor, igru i učenje.

Ležaljke dolaze u četiri dezena, vibrirajući efekti i melodija će vašu bebu držati zabavljenu, a sigurnosni pojas koji se veže u 3 točke će se pobrinuti za sigurnost u vremenu koje provodi u ležaljci. Za veću udobnost leđni naslon se podešava u više položaja, a navlaka je lako skidiva i periva u perilici. Ležaljka je predviđena za bebe od rođenja do 9 kilograma.

2. Hranilica 4BABY Fashion 2u1

Sve što trebate od hranilice za vaše dijete dobivate s 4BABY Fashion hranilicom koja će pratiti vaše dijete tijekom odrastanja. U početku je visoka hranilica, a kada vaša beba preraste hranilicu, ona se pretvara u stol i sjedalicu tako da ju dijete može koristiti tijekom godina i za hranjenje i za igru.

Hranilica ima i podesivi nagib u tri položaja, a sigurnosni pojas je s pet točaka uporišta. Dupli pladanj se prilagođava djetetovim potrebama, lako se odvaja, i ima utor za bočicu. Izrađena je od lagane i fino obrađene plastike, a navlaka je od nepromočivog materijala koja se lako skida i pere u perilici. Hranilica se vrlo lako sastavlja i rastavlja, a dostupna je u 4 vesele boje.

1. Fisher-Price podloga za igru Puppy n Pals Learning Gym

Zabavna i edukativna podloga za igru i vježbanje iz Fisher Price-a. Podloga ima dva glazbena moda – Gledaj & Slušaj te Istraži & Saznaj.

U prvom, podloga svira do 20 minuta neprekidne glazbe, uključujući pjesmice i instrumentale. U drugom modu, upoznaje bebu sa akcijom-reakcijom. Kako beba udara po aktivacijskom podlošku, podloga ga zabavlja i nagrađuje rječima, smješnim zvukovima i jednostavnim frazama kako bi ih motivirala za još malo vježbanja na trbuščiću. Kada želite, zabavu možete ponijeti sa sobom – samo uzmite psića.

Sve proizvode iz Bazzarove tjedne ponude za bebe možete kupiti uz 10% dodatnog popusta uz kod TPORTAL10 (kod upisujete u košarici prilikom kupovine).