PAMETNI MODNI ULOVI

Ovi modni komadi izgledaju toliko skupocjeno da vam nitko neće vjerovati da su kupljeni u high street trgovinama

17.02.2020 u 13:45

Bionic
Reading

Postoji mali modni trik kojeg mnoge žene nisu svjesne, a to je pametno šopingiranje, odnosno kupovina pristupačne odjeće i modnih dodataka iz high street trgovina koji izgledaju luksuzno i mogu parirati kvalitetnim komadima s potpisom razvikanih dizajnerskih brendova

Postoji nekoliko pravila kojih bi se trebale pridržavati sve zaljubljenice u modu. Prilikom šopingiranja odaberite bezvremenske komade kao što su baloner ili bijela košulja koji će se savršeno slagati uz svaki stajling. Ne zaboravite da su boje izrazito bitne, kao i odabir odgovarajućeg uzorka i materijala.

Monokromatski outfiti itekako izgledaju chic, ali bilo bi pametnije odabrati suptilne boje poput crne, sive i bež koje daju dozu profinjenosti. Najluksuznija boja od svih, takozvana kraljica boja, zasigurno je konjak smeđa koju možete vrlo lako uklopiti u svoje stajlinge i učiniti da izgledaju skupocjeno.

Odaberite prirodne materijale kao što su kašmir, lan i pamuk ili posegnite za krokodilskim uzorkom koji također izgleda vrlo luksuzno. Bacite oko na 25 high street komada koje smo izdvojili za vas, a koji izgledaju puno skuplje nego što zapravo vrijede.