PROLJETNI FAVORITI

Vjerujte nam na riječ; ove će se sandale rasprodati prije ožujka

04.02.2020 u 06:40

Bionic
Reading

Dok mi još uvijek razmišljamo koje čizme ugrabiti na posljednim danima zimskih sniženja, modni stručnjaci raspisali su se o proljetnim modelima cipela koje pune police trgovina, istaknuvši 17 modela sandala za koje će se grabati sve modne ovisnice

Zamislite da ćete za samo dva mjeseca moći uskočiti u sandale i odmah će vam biti lakše pregrmiti ove hladnoće. I dok traju zimska sniženja, modni stručnjaci navelike pričaju o modnim trendovima za proljeće i ljeto, a u trgovine ne prestaju pristizati proljetni modeli cipela.

Svake se sezone pojavi nekoliko modela koji se istaknu u masi, a modni stručnjaci već imaju svoje favorite. Vjerujte nam na riječ kada vam kažemo da će ovih 17 modela planuti s polica i prije nego što dočekamo proljeće.

Natikače

Klasične sandale s visokom petom na policama trgovina sve češće zamijenjuju natikače s niskom ili srednjom petom koje su trenutno apsolutni 'must have' na modnoj sceni. Najpoželjniji modeli uvjerljivo su oni s četvrtastim potplatom, a postali su imperativ nakon što je modna kuća Bottega Veneta lansirala svoje natikače od prošivene kože koje su proglašene najpoželjnijima u prošloj godini.

Sandale s tankim remenčićima

Svijet je potpuno poludio za sandalama s tankim remenčićima, popularno zvanim 'naked' sandale. Ove su sandale prošle godine izazvale ogromno zanimanje modnih ovisnica, a modni stručnjaci predviđaju im jednaki uspjeh i ove sezone. Prošle godine jedan od uvjerljivo najtraženijih modela bio je onaj s potpisom high street brenda Topshop zbog kojeg je brend nekoliko puta obnavljao zalihe, a ovogodišnji favoriti već sad se daju naslutiti.

Flatforme

Omiljeni izbor brojnih žena u proljetnim i ljetnim mjesecima uvijek su bile natikače, no tek prošle godine natikače su doživjele nagli skok popularnosti. 'Češke sandale' i flatforme postale su omiljeni ljetni odabir brojnih trendseterica koje su ih nosile u svim prilikama. Sandale s debelim platformama, takozvane flatforme, bit će veliki hit u 2020., stoga ove sezone obavezno investirajte u jedne.