A NISU NA PETU...

Ovi modeli ljetne obuće vizualno produljuju noge i čine nas vitkijima

24.05.2023 u 12:36

Bionic
Reading

Mnoge zaljubljenice u modu dobro znaju da postoji nekoliko pravila stiliziranja koja mogu promijeniti život i stvoriti iluziju vitkije figure

Ukoliko i vi niste ljubiteljica obuće na petu, trebate znati da i u ravnim modelima ljetnih sandala noge mogu izgledati vitke i duge.

Uz dobro odabrane komade, može se postići sklad figure i dodati nekoliko centimetara, a da se ne borite s ravnotežom u vrtoglavim cipelama na petu. Zvuči nevjerojatno, ali je točno. Da, postoje, tri modela ljetnih sandala koji vizualno produljuju noge, a istovremeno su udobni! Zvuči sjajno, zar ne?

Ako želite stvoriti sklad figure i dodati nekoliko centimetara svojim nogama, a nikako ne volite štikle, možete se osloniti na ova tri modela ljetnih sandala:

  • +9
Sandale Izvor: Profimedia / Autor: Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia

1. Sandale s platformom

Sandale ili natikače s platformom nikako ne smiju nedostajati na vašem popisu ljetne obuće jer osim što su iznimno udobne, vizualno produljuju noge. Ovakva je obuća vrlo udobna, praktična i izgleda vrlo trendi. Visok potplat podiže donji dio stopala, čineći da noga izgleda duža i vitkija. Osim toga, dobro odabrana sandala s platformom osigurava uspravno držanje i daje cool vibru svakoj modnoj kombinaciji.

2. Razmislite i o boji obuće

Dobro odabrana boja obuće također može vizualno produžiti noge. Dobro je poznato da ako su npr. cipele slične boje kao i vaša koža, noge se automatski izdužuju. Osim toga, ako su npr. ljetne sandale iste boje kao hlače ili suknja koju nosite, to također ima isti učinak.

3. Obuća s vrhom u špic

Obuća koja se sužava prema naprijed, bez obzira radi li se o mule natikačama, popularnim slingback sandalama ili balerinkama, također vizualno izdužuje noge. Ovo se također odnosi na tzv. duboki izrez na prstima, zahvaljujući čemu stopalo izgleda vitko, a noge kilometarski duge. Savjet za kraj: Obuća s trendi prozirnim detaljima također ima ovaj efekt i vrlo je praktična jer se lako i jednostavno stilizira.