za sve mladenke

Ove vjenčanice odišu jednostavnošću i elegancijom, a na njih nećete potrošiti cijelo bogatstvo

16.03.2023 u 10:06

  • +10

Staud - kolekcija za mladenke

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Kolekcija za mladenke poznate dizajnerice Sarah Staudinger riješit će probleme mladenki koje su u potrazi za haljinama koje bi nosile na popratnim događanjima uz samo vjenčanje. Elegantne, a jednostavne zadovoljit će ukus uzbuđenih mladenki koje na haljine ne žele potrošiti cijelu ušteđevinu

Što sve traži jedna mladenka od svoje savršene vjenčanice? Svaka haljina za veliki dan trebala bi biti jako lagana, elegantna, ne gužvati se i lijepo padati, a model vjenčanice mladenka će odabrati prema vlastitom ukusu i vlastitoj građi tijela. Upravo to na umu ima gotovo svaka djevojka koja je u potrazi za svojom savršenom haljinom, a isto je na umu imala i Sarah Staudinger, američka dizajnerica koja je 2019. godine dospjela na Forbesovu listu trideset najistaknutijih u kategoriji umjetnosti i dizajna.

U potrazi za vlastitom vjenčanicom, Sarah je imala iste zahtjeve na umu. Tražeći savršene i cjenovno prihvatljive opcije, nije mogla pronaći odgovarajuće haljine pa je napravila je nekoliko vlastitih odjevnih kombinacija koje je nosila tijekom svog višednevnog vjenčanog vikenda u St. Tropezu.

Iako je bilo mnogo mjesta za kupnju klasičnih vjenčanica i svadbenih haljina, na mjestima na kojima se prodaju haljine za događaje prije i poslije vjenčanja nije pronašla ono što je tražila - nešto za odjenuti na piće dobrodošlice, torbicu za doručak dan nakon, udobne štikle za after party, haljinu koja nije 'pretradicionalna' i slično.

'Osjećala sam se kao da osobno ne znam gdje nabaviti te predmete - bilo je stvarno teško pronaći bezvremenske siluete koje bi mogle zadovoljiti mladenku', priznala je Sarah koju je ta nemogućnost pronalaska odgovarajućih komada natjerala da kreira vlastite.

Staudinger je u svoj modni brend uključila i kolekciju za mladenke, 'Staud Bride', čiji je cilj zadovoljiti svaku potrebu vašeg vjenčanog vikenda. 

Cijela kolekcija nosi energiju koju je i sama dizajnerica željela za svoje vjenčanje, a to je jednostavnost s dozom uglađenosti. Nalaze se tu različite opcije haljina, vjenčanih cipela i torbica za sve prigode, a posebnu pozornost privlači veo koji se može personalizirati prema vašim potrebama, odnosno na njemu mogu biti ispisani inicijali mladenke i mladoženje. Zgodan detalj kojem je baš teško odoljeti, zar ne?

Također, važno je istaknuti da je ova kolekcija dostupna po vrlo pristupačnoj cijeni, čak i za hrvatski džep! Haljine i modne dodatke možete pronaći po cijeni od 295 do 795 dolara, dok se cijene u hrvatskim prodavaonicama kreću u iznosima oko 1000 eura pa na više.

  • +8
Jordansko kraljevsko vjenčanje Izvor: Profimedia / Autor: APAImages / Shutterstock Editorial / Profimedia