KLASIČNA ELEGANCIJA

Mladenka oduševila stajlingom: Minimalistička vjenčanica i buket od divljeg cvijeća divna su kombinacija

19.02.2023 u 09:55

  • +5

Vjenčanje Ane Sainz i Rodrigoa Fontcubertae

Izvor: Profimedia / Autor: Javier Ramírez / ContactoPhoto / Profimedia

Bionic
Reading

Vjenčanica dugih rukava simbol je sofisticiranosti, a u posljednje vrijeme itekako su popularne, što je dokazala i 24-godišnja Španjolka Ana Sainz, kći slavnog rally vozača i sestra Carlosa Sainza, pilota Formule 1

Jednostavne vjenčanice s dugim rukavima, koje odišu elegancijom popularne su među mladenkama koje se odlučuju za dizajn inspiriran klasikom. Tamnokosa Španjolka, koja se u Ávili udala za Rodriga Fontcubertu, odlučila se za vjenčanicu u prljavo bijeloj nijansi i s delikatnim izvezenim rubovima.

Posebno upečatljiv detalj bio je dugi šlep, pomalo u suprotnosti s minimalističkim dizajnom njezine haljine, koju potpisuje španjolski brend T.ba. Riječ je o brendu koji ručno izrađuje vjenčanice, a čije kreacije karakteriziraju suptilni detalji i elegantni uzorci, u kojima ne nedostaje ni romantike ni ženstvenosti.

Takva je i haljina mlađahne Španjolke, a krasi je laskavi A kroj, ramena lagano naglašena jastučićima i tzv. boat neck izrez oko vrata.

Lagana i poluprozirna tkanina naglasila je slojevitu suknju s jednostavnim vezom, koja se lagano širi prema dnu.

Mladenka je stajling upotpunila elegantnom frizurom, kosom skupljenom u nisku punđu, a ukrasila ju je tijarom koja je pridržavala raskošan veo, jedini vidljiv komad nakita u njezinom looku.

Za svoj vjenčani buket odabrala je predivan aranžman od divljeg cvijeća u bijelim i ružičastim nijansama uklopljenima zelenilo, u skladu s aktualnim trendovima.