MODNI ULOVI

Ove traperice vješto skrivaju trbuščić i izdužuju noge, a mi smo izdvojili 25 modela koje bismo i sami rado uvrstili u svoju kolekciju

05.03.2021 u 11:01

Bionic
Reading

Svima omiljene traperice neizostavan su dio garderobe svake žene (ali i muškarca). Pristaju uz apsolutno sve što možemo zamisliti i odlično se uklapaju u stajlinge za sve prigode, od ureda do gradske špice. Baš zato svako toliko volimo obnoviti kolekciju novim modelom, a sigurni smo kako je slična priča i kod vas. Model kojim ne možete pogriješiti su traperice visokog struka jer laskaju svakoj figuri, izdužuju noge i skrivaju nedostatke, a mi smo izdvojili 25 najljepših modela

U proteklih godinu dana traperice su se rijetko bile naš prvi izbor prilikom odabira stajlinga. Prednost su imale tajice i trenirke, pogotovo tijekom karantene, kada zaista nije imalo smisla vucarati se po kući u neudobnoj odjeći i obući. No život se konačno vraća u normalu - otvorene su terase kafića, vraćamo se svi polako u urede, a proljeće samo što nije stiglo, pa povratak uobičajenom stilu odijevanja i svima omiljenim trapericama itekako ima smisla.

Već neko vrijeme govori se o popularnim modelima traperica koje ćemo u narednim mjesecima viđati na svakom koraku. Modni stručnjaci složni su u mišljenju da skinny modeli odlaze u zaborav, a prednost ponovno imaju udobni modeli traperica širih nogavica te baggy modeli koji su, potpuno logično, najednom preplavili trgovine.

No ono što će vam modni stručnjaci savjetovati prilikom odabira idealnih traperica, bez obzira na aktualne trendove, to je da obratite pažnju na visinu. Visoko rezane traperice pružaju puno ugodniji osjećaj, griju bubrege (zbog toga su posebno sretne naše bake), ali i osiguravaju vitkiji izgled.

Traperice visokog struka vješto skrivaju naslage na trbuhu te vizualno produžuju noge, a posebno će laskati figuri ukoliko se odlučite za model ravnih nogavica ili trenutno popularni bootcut model. Baš zato ih obožavaju žene diljem svijeta te ne uspijevaju zastarjeti unatoč cikličnoj naravi modne industrije.

Ako ste se tek nedavno vratili na posao ili ste tijekom karantene nabacili koji kilogram više koji ne uspijevate skinuti i potrebne su vam nove traperice, vrijeme je za mali šoping. Bacite oko na galeriju u kojoj smo izdvojili 25 modela traperica visokog struka koji bi vam se mogli dopasti.

  • +20
Traperice visokog struka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije