ponuda u trgovinama

Ove su torbe hit sezone, a idealne su za sve prigode - od izlaska do plaže

16.06.2018 u 15:08

Bionic
Reading

Sjećate se ručno izrađenih slamnatih cekera za plac i nešto 'svečanijih' kukičanih torbi za grad, koje su izrađivale naše bake i prabake? E, pa vrijeme je da ih posudite od baka jer ove sezone ne nosi se ništa osim njih. Pletene torbe od slame, rafije, ratana, tekstila i raznoraznih srodnih alternativa apsolutni su 'must have' ljeta koji morate posjedovati ako imalo držite do trendova

Za koji dan trebala bi početi prva sezonska sniženja, pa ukoliko planirate počastiti se novom torbom, vrijeme je da se duuuboko zagledate u asortiman s pletenim torbama koje su ovog ljeta uvjerljivi broj jedan na listi najpopularnijih trendova kada su modni dodaci u pitanju. Provirite li u poznate high street trgovine, vidjet ćete o čemu vam govorimo.

Police su prepune raznoraznih modela pletenih torbi izrađenih od slame, rafije, ratana, tekstila, vune, konopa i drugih prirodnih materijala koji su donedavno bili nezamislivi u modnoj industriji, pogotovo u proizvodnji dizajnerskih torbi. Luksuzni brendovi sve su više pažnje dali pletenim torbama, a high street trgovine pobrinule su se da kupcima ponude slične i puno povoljnije modele.

Izbora je uistinu mnogo, od većih cekera za plažu, preko manjih glamuroznijih modela za večernje izlaske, pa sve do maštovitih chic modela raznoraznih oblika i ukrasa. Bilo da se odlučite za neodoljive košarice od ratana za kojima luduju Francuskinje, preslatke kofer-torbice idealne za svečane prilike i izlaske ili pak predimenzionirane slamnate cekere u koje stane sve što vam treba i ne treba za plažu, jedno je sigurno - nećete pogriješiti.

Monday 😎

Objavu dijeli Jeanne (@jeannedamas)

Posebno zanimljivi su modeli izrađeni od kombinacije materijala pa se tako mogu pronaći primjerice torbe od rafije s drvenim drškama ili pak kožnim naramenicama. Slamnate torbe, pogotovo one za plažu, obično su ukrašene raznoraznim šarenim motivima, natpisima, pomponima i resicama, a veliki ovosezonski hit su i torbe od konopa ili debljeg konca, koje u pravilu služe za držanje voća.

Prevrnuli smo sve popularne trgovine u potrazi za najljepšim pletenim torbama, a na vama je samo da temeljito prelistate galeriju i pronađete omiljeni model kojim ćete se počastiti ususret ljetu.

  • +124
Pletene torbe od slame, rafije, ratana i tekstila Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije