NAJTRAŽENIJI KOMAD

Evo gdje nabaviti haljine po uzoru na onu Meghan Markle, o kojoj bruji cijeli svijet

13.06.2018 u 06:25

Bionic
Reading

Haljina s potpisom Caroline Herrere, koju je Meghan Markle nosila na 92. rođendanu kraljice Elizabete II, izazvala je medijsku pomutnju i oštre kritike javnosti. No jedno je sigurno, neodoljiva ružičasta haljina spuštenih ramena trenutno je ona o kojoj bruji cijeli svijet, a sve što lijepa Meghan odjene u trenu postane najtraženiji komad na planetu

Popularnost koju je Meghan Markle stekla prvo zarukama, potom i udajom za princa Harryja nadišla je granice Velike Britanije i preplavila svijet. Lijepa američka humanitarka dobrog srca nije osvojila samo srce britanskog princa, već i svjetske javnosti, a kako to obično biva, sve što odjene rasproda se u rekordnom roku.

Haljina koju je Meghan u subotu nosila na rođendanu kraljice Elizabete II izazvala je posebno zanimanje javnosti. Dok su se jedni okomili na novopečenu vojvotkinju od Sussexa, optužujući ju kako se nije držala kraljevskog protokola, drugi su se pak divili njezinoj gracioznosti i ljepoti.

  • +30
Meghan Markle prvi put s kraljevskom obitelji na balkonu Buckinghamske palače Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Elegantna haljina spuštenih ramena s potpisom venecuelanske dizajnerice Caroline Herrere otkrila je Meghanina ramena, što se prema nepisanom pravilu protokola ne smije događati. Sve plemkinje na formalnim događanjima moraju prekriti ramena i ruke, no toga se nisu uvijek pridržavale ni Kate Middleton, kao ni pokojna princeza Diana.

Bio Meghanin izbor stajlinga primjeren ili ne, jedno je sigurno - haljina s potpisom Caroline Herrere izazvala je toliku medijsku pažnju da uopće ne sumnjamo kako bi ju mnoge dame voljele kopirati. Zavirite u galeriju i pronađite haljine po uzoru na onu Meghan Markle, a koje smo izdvojili za vas.

  • +5
Haljine po uzoru na onu Meghan Markle Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije