PONUDA U TRGOVINAMA

Pronašli smo udobne i nosive komade, idealne za sparne i vruće ljetne dane

10.06.2018 u 15:01

Bionic
Reading

Ma koliko god priželjkivali dugo i toplo ljeto, nesnosne vrućine mogu biti naporne, pogotovo kada na sebi nemate odgovarajuću odjeću. Budite mudri i oboružajte se udobnim komadima od prirodnih materijala koji se neće lijepiti za tijelo i poticati znojenje. Kako bismo vam olakšali potragu, pročešljali smo trgovine i pronašli najljepše komade od lana, pamuka i svile kojima ćete teško odoljeti

Ukoliko ste jedna od onih mrziteljica sintetike na svojoj koži, ali i ako ne planirate ovog ljeta po cijele dane skrivati se od sunca, onda je vrijeme da upotpunite svoju ljetnu garderobu odjećom od prirodnih materijala koji ne potiču znojenje, ne lijepe se i ne izazivaju iritacije na koži, što je gotovo pa neizbježan slučaj kada je riječ o sintetičkim materijalima.

Lan, pamuk i svila najbolji su prijatelji nesnosnih vrućina, a iako svila još uvijek drži nešto veću cijenu, pamučni i laneni komadi vrlo često su čak i povoljniji ili jednake cijene kao i odjeća od umjetnih materijala, stoga nema razloga da se mučite cijelog ljeta u odjeći od umjetnih vlakana.

Ponuda ovakve odjeće u high street trgovinama uistinu je šarolika, a pogotovo lana, koji je ove sezone postao pravi hit. Kako bismo vam pomogli skratiti potragu i suziti izbor, pronašli smo umjesto vas najljepše odjevne komade od lana, pamuka i svile koje ćete zasigurno poželjeti imati u svom ormaru.

Lan

Zavirite li u neku od popularnih trgovina ulične mode, primijetit ćete kako naglasak više nije samo na udobnosti, već i na trendi izgledu. Laneni komadi sve su samo ne dosadni. Haljine na pruge retro kroja, chic bermude, pastelna odijela, bluze na preklop ukrašene cvjetnim motivima te trendi palazzo ili culotte hlače samo su neki od neodoljivih primjera na policama trgovina.

  • +139
Udobni i nosivi komadi od lana Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal montaža

Pamuk

Ukoliko volite udobnost i pritom želite za što manje novca priuštiti sebi što je moguće više odjeće, onda je pamuk najbolji izbor. Primijetit ćete da se u popularnim high street trgovinama nudi obilje klasičnih majica na kratke rukave s interesantnim natpisima i motivima, koje se mogu kombinirati uz gotovo sve što vam padne na pamet, a ukoliko ste ljubitelj traperica koje obično nisu najsretnije rješenje ljeti, ne morate ih se nužno odreći, jer pronašli smo i nekoliko širih modela napravljenih od stopostotnog pamuka.

  • +103
Pamučni komadi idealni za vruće dane Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Svila

Svila je oduvijek poznata kao luksuzni materijal, no s godinama je postala sve pristupačnija, a high street brendovi uvidjeli su potencijal u ovom glatkom materijalu koji klizi po koži te su mnogi od njih svojim kupcima ponudili limitirane kolekcije sačinjene od svile (u zimskim periodima i od kašmira), koje su, doduše, nešto skuplje, ali i kvalitetnije. Komadi od svile obično su posebno naznačeni kao premium kvaliteta ili su u nekim slučajevima i posebno kategorizirani na online stranicama određenog brenda, što dovoljno govori o tome kako su itekako traženi.

  • +68
Komadi od svile koje se isplati ugrabiti Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal montaža