MODNI ULOVI

Efektne sandale za svačiji džep koje će podignuti i najjednostavniji stajling

13.05.2018 u 11:46

Bionic
Reading

Bose noge u kombinaciji sa sunčanim danima sve su češća pojava na gradskoj špici, a ponuda efektnih sandala koje pršte bojama, uzorcima i 3D detaljima nikad nije bila bogatija. Upravo zato odlučili smo pronaći najljepše i najzabavnije sandale koje će podignuti i najjednostavniji stajling. Pripremite se, bit će to ljubav na prvi pogled

Nakon što smo vas nedavno razveselili ponudom pomaknutih i trendi sandala s neobičnom petom, koje su ove sezone izazvale posebno zanimanje fashionistica diljem svijeta, odlučili smo još jednom pročešljati popularne high street dućane, kao i police dizajnerskih trgovina i pronaći efektne modele koji imaju moć transformacije cjelokupnog outfita.

Želite li ovog proljeća biti primijećeni, originalni i u trendu, a nemate vremena svakodnevno planirati svoje modne kombinacije, onda su efektne sandale upravo ono što trebate u svom ormaru. Bez obzira navučete li traperice i običnu bijelu majicu, upečatljive cipele mogu znatno promijeniti dojam i učiniti vaš stajling drugačijim od drugih.

Osim što su ove sezone u modi točkice i prugice, popularne su i cipele jarkih boja, zanimljivih uzoraka i motiva, s 3D cvjetnim detaljima, perjem, nakitom ili mašnama, kao i colorblock modeli koji mame pažnju na kilometre. Da pojednostavimo, što drugačije i uzbudljivije vaše nove ljubimice bile, tim bolje.

Da biste pronašli savršene sandale kojima ćete podignuti svoj proljetni stajling, ne morate posegnuti duboko u džep. Važno je samo obići nekoliko trgovina i temeljito pregledati što se nudi na policama, a onda dobro odvagnuti koje ćete sandale moći nositi u različitim prilikama. Sandale s block petom kao stvorene su za trčkaranje gradom od jutra do mraka, pa ih se svakako isplati imati u ormaru.

S druge strane, svaka žena u svom ormaru mora imati barem jedne efektne i seksi sandale s visokom petom za posebne prigode, stoga ne zaboravite baciti oko i na ovaj model. Također, ove sezone su pod povećalom retro sandale natikače inspirirane 90-ima, a trgovine doslovno vrve ovim trendi cipelama.

  • +102
Efektne sandale koje u trenu podižu i najjednostavniji stajling Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bacili smo se u potragu za efektnim sandalama i pronašli najljepše od najljepših. Jedan pogled na galeriju bit će dovoljan da odmah potrčite u trgovinu po miljenice kojima ćete upotpuniti svoju kolekciju cipela.